Lemnul este una din cele mai elegante și optime alegeri ale românilor în materie de amenajări interioare. Cu o experiență de 20 de ani, compania Dippanels asigură clienților din toată țară posibilitatea de a utiliza lemnul românesc în casele acestora, astfel încât să își poată pune amprenta personală în designul locuinței, cu costuri reduse. Produsele Dippanels.ro au certificări la cele mai înalte standarde, care asigură lipsa substanțelor nocive chimice, a radioactivității lemnului, răspunzând nevoilor clienților și împărtășindu-le acestora bucuria naturii.

Ce se poate cumpăra din magazinul online Dippanels.ro? În primul rând, se pot comanda scări interioare deosebite pentru case sau pentru firme, blaturi din lemn masiv pentru bucătării și chiar și accesorii de bucătărie. Pentru scările interioare, compania are și o echipa de meșteri montatori foarte bine pusă la punct, dispune de tehnici de măsurare a treptelor de scară și de servicii de personalizare la cererea clientului. Fiecare ofertă de trepte, borduri și plintă din lemn (preponderent fag și stejar) reprezintă o oportunitate de înfrumusețare și utilare a locuinței. Sunt disponibile sisteme complete de scări, trepte din lemn, balustrade, accesorii și servicii de înalta calitate profesională.

În plus, clienții pot opta și pentru blaturi de bucătărie, chiuvete, baterii și accesorii, soluții de întreținere și finisaj, blaturi de masă, cu posibilitatea comandării unei mostre în acest sens. Clienții primesc protector din lemn pentru vase încinse ca mostră, pentru ca aceștia să simtă textura lemnului, să îi descopere finisajul și să aleagă detaliile de prelucrare dorite. Pentru a se convinge de calitatea și de gradul de finisare a produselor Dippanels, clienții sunt invitați să comande o mostră pe care o pot transforma într-o piesă protectoare a mobilierului în fața vaselor încinse.

Cu alte cuvinte, acum este foarte simplu pentru clienții care își doresc fabricarea și montarea unei scări interioare din lemn sau a unui blat de bucătărie, având posibilitatea comandării online în urma primirii unei mostre gratuite a produselor pe care le vor utiliza o perioada îndelungată. Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 500 lei. Un produs poate fi returnat fără motiv în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dippanels.ro