Un cadou ideal pentru orice copil pasionat de lumea povestilor poate fi achizitionat direct din magazinul online dinpovesti.ro. Accesand acest link, clientii intra intr-o lume magica, fermecata, in care copilaria, imaginatia, spiritul ludic si relaxarea sunt la ele acasa. Toate produsele comercializate pe acest site debordeaza de voie buna, de veselie si sunt o sursa de relaxare pentru parinte si de buna dispozitie si joaca pentru copil. Atat copiii mici cat si cei mai mari vor aprecia un cadou achizitionat din magazinul Din Povesti. Aici, parintii vor gasi o gama foarte variata de cutii muzicale, casute din povesti, camere de poveste, mini diorame si globuri de cristal.

Camerele de papusi sunt special concepute pentru a le face pe plac fetitelor, pentru a le stimula imaginatia, pentru a le permite sa se joace si in alt mod cu papusile, sa isi construiasca propriile povesti si scenarii, sa fie multumite de timpul petrecut singure, cu papusile sau jucandu-se cu mai multe prietene cu o astfel de camera in miniatura frumos decorata.

Casutele din povesti sunt deosebite, sunt intr-adevar captivante pentru fetitele de toate varstele, chiar si pentru colectionarii de papusi. Sunt disponibile mai multe modele de casute de papusi care pot fi asamblate impreuna sau sub supravegherea unui adult, care contin sisteme de iluminat, piese din materiale de buna calitate care nu ranesc sub nicio forma copilul. Fiecare casuta este prezentata in amanunt in descriere dar si sub forma unor fotografii minutios realizate.

Clientii pot cumpara din acest magazin online si cutii muzicale, cu adevarat speciale, dar si globuri de cristal care fac “deliciul” copiilor si parintilor, care necesita asamblate si care incadreaza un mic univers. Practic, magazinul online este complet dotat cu articole de diferite dimensiuni desprinse parca din povesti. Comanda se da rapid si simplu online, prin crearea unui cont de utilizator pe site, adaugarea produselor in cos si confirmarea acesteia, urmata de livrarea gratuita in sistem de curierat rapid pentru comenzi ce depasesc 300 de lei sau contra cost pentru comenzi ce nu ating aceasta valoare. In cazul in care produsele nu corespund exigentelor parintilor si asteptarilor copiilor, pot fi returnate!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dinpovesti.ro