Magazinul online Digitalcomputer.ro ofera persoanelor fizice si celor juridice posibilitatea de a comanda dintr-o gama foarte variata de calculatoare SH, monitoare LCD, laptopuri si imprimante laser, servere si multifunctionale laser precum si alte echipamente IT. In plus, produsele comercializate sunt importate direct, la cele mai bune preturi, fara intermediari, cu posibilitatea de a oferi factura si garantie pentru fiecare dispozitiv in parte. Comenzile ce depasesc valoarea de 100 de lei beneficiaza de transport gratuit in toata tara in mai putin de 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Magazinul Digital Computer propune clientilor periodic promotii si oferte de nerefuzat la produsele pe stoc, indeosebi la monitoare, laptopuri, calculatoare, tablete si telefoane, cele mai comandate produse. Produsele se adreseaza deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, avand o garantie de 12-24 de luni, cu posibilitatea de a fi trimise in service in cazul unor defectiuni.

Toate produsele comercializate pe site apartin unor producatori de renume national si international, precum AMD, Brother, Canon, Bitdefender, Dell, Asus, Genius, HD, HP sau Microsoft iar lista poate continua. In fiecare saptamana clientii pot gasi cele mai bune oferte si promotii iar modalitatea de a comanda este foarte simpla. Practic, clientii trebuie doar sa completeze campurile necesare, sa isi ofere datele personale, sa isi creeze un cont si apoi sa navigheze online prin categoriile de produse prezentate.

Dupa ce clientii s-au decis asupra unui anumit produs, il pot adauga in cosul de cumparaturi virtual si pot continua cautarile. La final, este necesara trimiterea si confirmarea comenzii pentru ca apoi reprezentantii companiei sa stabileasca detaliile livrarii si sa trimita produsele IT acasa sau la adresa stabilita de client in doar cateva zile lucratoare.In cazul in care produsul nu corespunde exigentelor clientilor, acesta poate fi returnat in conditii legale, conform legislatiei in vigoare si specificatiilor de pe site. Acum este foarte simplu pentru clienti sa isi comande computerul, laptopul, imprimanta sau monitorul de care au nevoie, dar si telefonul mobil performant, atat noi cat si second hand la cel mai bun raport calitate-performanta-fiabilitate-pret.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Digitalcomputer.ro