Compania Digi Romania este una din cele mai apreciate la nivel national pentru serviciile si produsele oferite. Practic, cei interesati pot gasi online toate serviciile de care au nevoie pentru acasa. De la telefoane de ultima generatie pana la servicii de telefonie fixa, mobila, la pachete de televiziune si chiar servicii de internet de mare viteza, Digiromania.ro este site-ul care cu siguranta surprinde toti clientii cu ofertele pe care le face cunoscute acestora.

Oferta la telefoane este foarte apreciata de clienti. Atat in prag de sarbatori cat si cu alte ocazii precum Black Friday pe site apar cele mai noi telefoane la cele mai bune preturi. Daca acestea sunt cumparate la abonament, cu siguranta pretul lor va fi situat mult sub nivelul pietii. Serviciile de telefon mobil includ si optiunea reincarcarii unei cartele Digi mobil, a portarii de la o alta companie furnizoare de servicii asemanatoare, precum si roaming, optiunea apeluri internationale si plata prin sms.

Mai mult decat atat, pe site exista oferte foarte bune la internet de mare viteza, atat pe stick cat si diginet precum si televiziune digitala, analogica, prin satelit si extraoptiuni ce nu trebuie ratate. Telefonia fixa este un alt punct forte al companiei, incluzand oferte excelente cu minute nationale, internationale, nelimitate sau delimitate de un anumit pret. Pe site clientii pot afla unde se afla magazinele Digi din intreaga tara, pot plati factura sau pot beneficia de asistenta online chiar si in timp real.

Comenzile sunt preluate 24/7 pentru noi servicii sau abonamente, livrarea este gratuita la orice comanda, plata facturilor putand fi efectuata si online. In plus, clientii isi pot administra serviciile direct din contul Digi online si se pot delecta cu cele mai noi oferte la telefoanele de ultima generatie.

Gratie unui semnal foarte bine pus la punct si in continua extindere, extraoptiunilor TV dedicate filmelor si serialelor, calitatii bune a imaginii si sunetului precum si a vitezei de internet, Digi Romania ramane in topul celor mai bune companii de profil la nivel national.