Tot mai des întâlnite, accesoriile de transportat în siguranță acte, hârtii, bani sau alte lucruri utile, gențile pentru femei și pentru bărbați, servietele și rucsacurile sunt necesare într-o lume modernă în care toată lumea este grăbită să ajungă cât mai repede la destinație și în care ținutele trebuie accesorizate cu cele mai în vogă produse. Magazinul online Diamanti.ro comercializează genți și rucsacuri din piele naturală, portofele de cea mai bună calitate, ideale pentru a păstra cele mai importante lucruri înainte de a pleca la job, la cursuri sau chiar într-o mini-călătorie.

Diamanti este un magazin online care de câțiva ani aduce spiritul proaspăt al modei din Italia, în România, gențile fiind mereu în pas cu moda, fie că este vorba de genți de umăr, de mână, office, genți plic, serviete, portofele, rucsacuri, genți de voiaj, toate realizate din piele de cea mai bună calitate, naturală.

Feedback-ul pozitiv al clienților reprezintă cel mai important aspect de care țin cont specialiștii firmei care se arată mereu disponibili și deschiși întrebărilor clienților. De altfel, și modul de achiziționare a genților este foarte simplu; se poate face prin intermediul distribuitorilor autorizați sau online, plasând o comandă pe site prin înregistrarea fără cont, logarea cu Facebook sau accesarea propriului cont. După confirmarea comenzii, comanda va ajunge în cel mai scurt timp posibil, gențile și celelalte produse fiind însoțite de certificat de garanție și de factură fiscală. Clienții beneficiază și de posibilitatea returnării produselor în 14 zile, în cazul în care ceva pare în neregulă. Livrarea produselor este gratuită, fără taxe suplimentare, iar termenul este de maxim 2 zile de la plasarea și confirmarea comenzii.

Specialiștii Diamanti se asigură că livrarea are loc în cele mai bune condiții, în confidențialitate deplină. Gențile sunt de diferite forme și mărimi, de diferite culori, sunt plăcute la atingere, au un spațiu suficient de mare de depozitare și un look impecabil indiferent de ținuta la care sunt asortate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Diamanti.ro