Depurtat.ro este un magazin online specializat în comerțul cu încălțăminte pentru femei. Este un magazin online cu vechime și experiență, are la activ zeci de mii de comenzi livrate. Depurtat.ro este unul dintre cele mai populare magazine din segmentul său, pe pagina de Facebook având peste 500.000 de fani. Pe pagina de Facebook a obținut calificativul 4,7/5. Are peste 2.000 de recenzii pozitive și doar 116 recenzii negative. Magazinul se remarcă printr-o gama largă de produse dar și un preț accesibil. Pe site regăsim produse din următoarele categorii: pantofi, sandale cu toc, produse casual, platforme, balerini, sandale, ghete, botine și cizme. În afară de magazinul online, Depurtat.ro are și două showroom-uri: Showroom depurtat Crângași și Showroom depurtat Galeriile Titan. Pentru mai multe informații despre adresa și programul showroom-urilor puteți accesa pagina de contact a site-ului. Alte pagini speciale ale site-ului se referă la Instagram-shop și produsele aflate la promoții.

Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri produselor, taxele privind serviciul de curierat fiind plătite de dvs. Produsele au 30 de zile granție. Produsele se vor schimba gratuit și fără cost de transport doar dacă vi s-a trimis alt produs sau produsul nu este în stare perfectă dar și dacă nu corespunde mărimea. Produsul returnat trebuie să fie trimis în cutia în care a fost primit, cutia trebuie de asemenea împachetat într-o folie/coală. Apoi contactați magazinul pentru ca ei să anunțe firma de curierat. Coletele ambalate necorespunzător vor fi refuzate de către magazin.

Transportul este gratis la comenzile mai mari de 149 lei. Costul transportului pentru București este de 5 lei și durează 1-2 zile lucrătoare. Pentru restul țării costul transportului este de 9 lei și durează 1-2 zile lucrătoare. Coletele trimise prin Poșta Română ajung în 2-3 zile lucrătoare iar costul transportului este de 9 lei. Magazinul nu va suporta costul de transport în caz că doriți să schimbați produsul cu alt model sau dacă doriți returul său.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Depurtat.ro