Una din cele mai cunoscute magazine online cu o oferta foarte bogata de scule adresate profesionistilor care activeaza in diferite domenii poarta denumirea de Depozitu’ de Scule si poate fi accesat in mediul online la adresa https://www.depozitudescule.ro/.Aceasta companie cu capital integral romanesc activeaza pe piata incepand cu anul 2008 in randul furnizorilor importanti de echipamente si de utilaje tehnologice, in domeniul constructiilor si in cel industrial. Reprezentantii acestei companii se bazeaza pe un set de valori important ce includ respect, seriozitate, coerenta si onestitate, tratandu-si clientii in cel mai frumos mod posibil din punct de vedere profesional si incercand sa le satisfaca acestora toate nevoile in materie de scule si unelte. De pe site-ul anterior mentionat, clientii pot alege produse de calitate de la marci de renume pe piata nationala si internationala, firma fiind importator direct pentru cei mai mari producatori.

Dintre produsele comercializate prin intermediul site-ului intuitiv si usor de utilizat, cele mai importante sunt aparatele de sudura, bormasinile, burghiele, ciocanele rotopercutoare si demolatoare, generatoarele de aer cald, echipamentele de sudura, generatoarele de curent, masinile de gaurit, piesele de schimb pentru utilaje, precum si echipamentele pentru protectia muncii, pompe industriale, dezumidificatoare, pompe si hidrofoare, scule de gradinarit sau electrice, testere baterie si lista poate continua.

Achizitionarea produselor de pe site este extrem de simpla. folosind meniul din stanga, clientii pot naviga prin categoriile de produse. Atunci cand gasesc un produs care se potriveste dorintelor si preferintelor lor, trebuie doar sa apese pe butonul Adauga in cos si sa finalizeze comanda. In cazul in care nu au un cont creat pe site, este necesara inregistrarea, apoi autentificarea si trimiterea comenzii. Dupa ce comanda este trimisa, va suna un operator pentru confirmarea acesteia.

Plata produselor comandate se poate face cash, la livrare, online, prin ordin de plata sau prin Master Pass, precum si in rate faa dobanda cu cardul Star BT. Livrarea produselor se face rapid, prin serviciile de curierat, iar produsele vin insotite de garantie, astfel incat clientii sa stea linistiti pentru ca fac cea mai buna alegere in acest sens.