Magazinul Deichmann se află pe piață încă din 1913, dezvoltându-se în timp, în mod continuu și constant. Anual, Deichmann a creat noi locuri de muncă, iar magazinul este renumit la nivel global prin exigență și calitate.
Tocmai pentru a asigura clientul de adevărata calitate, experții Deichmann sunt de acord cu procesul de fabricație împreună cu furnizorii. Institutele de testare externe au mereu ca scop principal respectarea standardelor de calitate și de mediu. În ceea ce privește magazinul Deichmann, aceste norme sunt autofixate și a căror strictețe o depășește cu mult pe cea a prescripțiilor legale în vigoare.
Eforturile depuse sunt pentru ca potențialul client să fie pe deplin mulțumit de produsul achiziționat. Totuși, dacă ceea ce ați achiziționat nu este ceea ce vă doreați, puteți returna produsul în termen de 14 zile calendaristice. Valoarea acestuia o să vă fie restituită în contul bancar.

Trebuie știut! Costurile de expediere prin Fan Courier sau prin alte servicii de curierat nu vor rambursate.
Activând în 26 de țări, magazinul Deichmann, oferă încălțăminte la modă cu un raport preț/calitate excelent, o gamă cuprinzătoare de produse pentru toate vârstele.
Atât magazinul fizic, cât și cel online se bucură de îmbunătățirea sistemelor de logistică, pentru a oferi o experiență plăcută cumpărătorului. De asemenea, echipa este formată din angajați serioși, un personal responsabil îndreptat permanent spre nevoile clientului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Deichmann.com