Atât bărbații, cât și femeile pun mare accent pe imaginea lor, indiferent de jobul pe care îl au, fie că muncesc la birou sau pe teren, ei/ele știu că trebuie să arate mereu prezentabil. Magazinul Dehaine.ro oferă clienților săi posibilitatea de a se îmbrăca după ultimele tendințe, comandând online tot ceea ce își doresc să poarte. Astfel, pot comanda haine pe placul lor cu garanția returnării gratuite a produsului schimbat, cu garanția schimbării mărfii sau a produselor care nu sunt conforme mărimii, așteptărilor estetice sau cerințelor clienților.

Concret, ce pot găsi domnii pe site-ul Dehaine.ro? De la geci și paltoane până la cămăși și sacouri, blugi și pantaloni, hanorace și costume, tricouri și veste, adidași sau treninguri și accesorii mult dorite. Bărbații se pot îmbrăca atât casual, cât și elegant, sport sau confortabil, în funcție de evenimentul la care iau parte. Magazinul online are o ofertă foarte bogată de produse outlet, de firmă, îmbrăcăminte office, casual, accesorii și încălțăminte aparținând celor mai în vogă producători.

Cu un simplu click, clienții pot comanda produse la prețuri avantajoase, fie noi sau outlet, haine moderne, ieftine, din materiale de cea mai bună calitate. Pentru comenzi mai mari de 400 de lei, transportul este gratuit, iar livrarea comenzilor se face în cel mult 2-3 zile lucrătoare, cu posibilitatea returnării fără penalități sau fără a invoca vreun motiv aparte.

Livrarea se face prin poștă sau curier, achiziționarea produselor se face simplu și rapid prin apăsarea butonului Adaugă în coș după alegerea articolului vestimentar, a culorii, a mărimii acestuia, urmată de finalizarea comenzii și acordul exprimat cu termenii și condițiile. Sesiunea de shopping poate fi și mai interesantă dacă este realizată în mediul online pentru că astfel clienții nu mai pierd timp pe drum sau probând produsele.
În plus, specialiștii Dehaine.ro pun la dispoziția clienților vouchere cadou, produse de firmă, oferte speciale și reduceri ori de câte ori se ivește ocazia.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dehaine.ro