Unul din cele mai mari si mai renumite magazine pentru casa si curte, pentru oameni de toate varstele si toate categoriile, care nu doresc altceva decat sa isi infrumuseteze casa, sa o mobileze si sa o utileze in mod corespunzator este Dedeman. Aici clientii vor gasi tot ceea ce viseaza, de la mobila si decoratiuni pana la produse necesare amenajarilor, dispozitive termice si aparate electrocasnice.

Dedeman.ro este magazinul online de unde clientii isi pot comanda o biblioteca noua, o bucatarie, un pat, un set de canapele si fotolii dar si o chiuveta, un semineu, parchet sau alte produse necesare amenajarii. Clientii Dedeman trebuie sa isi faca un cont online pentru a beneficia de oportunitatea de a comanda produse de pe internet.  Dupa ce isi dau acordul pentru folosirea datelor personale pe care le-au introdus atunci cand au creat contul, se pot autentifica. Autentificarea este urmata de o lunga cautare a produsului ideal pentru ca pe site exista o gama foarte variata de produse.

Avantajul este ca nu mai este necesara deplasarea clientilor in magazin, ci acestia pot da comanda din confortul propriei locuinte sau pot vedea macar daca produsul pe care si-l doresc exista in oferta acestui magazin, pentru a nu strabate drumul degeaba. Clientii pot rezerva unul sau mai multe produse in magazinul din orasul in care locuiesc, isi pot face o idee referitoare la ceea ce vor comanda, vor intelege care este sistemul de plata si de garantie.

Plata produselor achizitionate din magazinul Dedeman online se poate face online, cu cardul, in sistem ramburs, prin ordin de plata sau in rate fara dobanda cu un card de cumparaturi. Livrarea se face in cel mai scurt timp prin curierat sau prin flota proprie in orasele unde exista un magazin Dedeman. Clientii au chiar posibilitatea de a alege intre aceste doua modalitati de livrare sau cea de rezervare in magazin astfel incat sa il poata ridica singur cu masina personala fara a plati taxe suplimentare.

De acum cumparaturile pentru casa si gradina sunt mult mai simple! In loc sa se plimbe din magazin in magazin, sa isi petreaca timp pretios cautand produse care pot fi foarte usor comandate in mediul online, se pot bucura de o ceasca de ceai fierbinte sau de suc rece in timp ce cauta pe telefon, tableta sau laptop si isi fac cumparaturi importante.

Program de lucru Dedeman

  • Luni-Vineri: 8:00 – 21:00
  • Sambata: 8:00 – 20:00
  • Duminica: 8:00 – 18:00