Pentru o casa corect amenajata si decorata, site-ul decorino.ro este solutia perfecta! Aici sunt disponibile cele mai populare obiecte de amenajare si reamenajare, cele mai frumoase covoare, mochete, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, obiecte de mobilier si saltele, filtre ionizatoare pentru apa si chiar presuri sau textile pentru casa sau obiecte din PVC. Obiectul activitatii specialistilor acestui magazin online reprezinta nu numai comercializarea acestor produse, ci si prezentarea lor in forma cea mai potrivita pentru a fi utilizate atat in apartamente cat si in case. Decorino are promotii si lichidari de stocuri la produse foarte cautate dar si o categorie intitulata noutati care ar trebui vizitata mai des. Covoarele comercializate sunt prezentate in amanunt, incluzand si materialele din care sunt confectionate, dimensiunile, pretul si cateva fotografii relevate in acest sens. Mai mult decat atat, obiectele din PVC reprezinta un alt aspect demn de luat in calcul atunci cand oamenii decid sa isi renoveze sau sa isi infrumuseteze locuinta, iar in aceasta categorie sunt incadrate covoarele PVC foarte populare mai ales pentru zonele cu tranzit mai mare din locuinte. Acestea sunt usor de curatat si de intretinut.

Textilele pentru casa sunt reprezentate de lenjerii de pat cu modele superbe, din materiale placute la atingere si confortabile, dar si de perne si protectii pentru saltele. Din nicio incapere nu trebuie sa lipseasca corpurile de iluminat, fie ca este vorba de un spot, de o lustra sau o aplica, de o plafoniera sau de un suport pendul, toate sunt prezentate la cel mai bun raport calitate-pret. Nu in ultimul rand, magazinul online pentru casa include si obiecte sanitare si obiecte de mobilier plus saltele confortabile. Asadar, fie ca vor sa isi schimbe mobilierul sau salteaua de pe pat, ori au nevoie de o cada, un covoras de baie, o baterie pentru dus, un vas pentru WC sau un lavoar, clientii au posibilitatea de a le comanda si de a se bucura de ele in cel mai scurt timp posibil. Comandarea produselor este un pas simplu, plata se poate face prin mai multe modalitati, fie numerar sau cu cardul, obiectele sunt transportate in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.

Decorino este site-ul specializat ce ofera ajutor oamenilor care vor sa isi amenajeze sau reamenajeze locuinta. Costul de transport este de 25 de lei. Comenzile mai mari de 400 lei vor beneficia de transport gratuit.  Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Decorino.ro