Atât magazinul fizic, cât și cel online, Decathlon.ro are 20 de mărci proprii și inovatorii care fac sportul accesibil tuturor sportivilor, fie ei începători, fie experimentați. Produsele sunt foarte calitative și se găsesc la prețuri mici și accesibile, iar datorită unei echipe responsabile, unei logistici optimizate și unei implicări permanente, Decathlon.ro oferă în jur de 15.000 de articole sportive.
Decathlon.ro pune la dispoziție echipamente și produse sportive din peste 80 de sporturi, dar și reduceri periodice. Tocmai pentru a-și păstra clienții, magazinul oferă atât produse de calitate, cât și seriozitate, carduri de fidelitate, carduri cadou și garanții la unele articole.

Experiența de cumpărare este la îndemâna oricui, doar trebuie să alegeți articolul dorit, să bifați mărimea dorită și să-l adăugați în coșul de cumpărături. De acolo, mai aveți de selectat modalitatea de livrare (la domiciliu, la locul de muncă sau chiar ridicarea din magazinul fizic) și metoda de plată. În cazul în care veți ridica produsul din magazin, bineînțeles că livrarea este gratuită, însă dacă veți alege pentru livrarea comenzii la domiciliu, veți avea de achitat o taxă suplimentară de 19,90 lei. Transportul este gratuit atunci când comanda depășește suma de 200 lei.

În magazinul online decathlon.ro puteți găsi echipamente sportive realizate la noi în țară, articole pentru sporturi precum ciclism, escaladă, drumeție sau triatlon.
În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele comandate, aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile de la primire.
În josul paginii, decathlon.ro are o secțiune denumită „Sfaturi sportive”, unde puteți găsi informații legate de importanța practicării unui sport, sănătate și nutriție.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta la Decathlon.ro