Compania Daedalusonline.eu se ocupă cu realizarea de sondaje de opinie pentru diferite companii din România, Europa sau Statele Unite al Americii. Sondajele se realizează pe sectoare precum: lansări de produse noi, pre-testare de reclame TV, etc.

Pentru fiecare sondaj completat, se va primii un număr de puncte. Numărul de puncte primit este legat de lungimea și dificultatea chestionarului. De exemplu un chestionar de până la 3 minute primește 30 de puncte la completare, în schimb ce un chestionar de peste 30 de minute primește 150 de puncte la completare. Sistemul de puncte poate fi modificat de către companie, el fiind afișat pe site.

Fiecare personă înscrisă în sistem are dreptul de a avea un singur cont. Plata realizată în urma completării sondajelor se realizaă prin transfer bancar. Plata se realizează dacă aveți minim 1000 de puncte realizate. Site-ul este disponibil în mai multe limbi, inclusiv limba română. Limba se poate alege din partea stângă sus, unde veți mai avea limbi precum: engleză, bulgară, ungară, etc. La completarea contului de utilizator, site-ul cere informații legate de: ocupația dvs, data nașterii, ultimul nivel educațional absolvit, localitatea unde vă petreceți cel mai mult timpul, etc.

Site-ul organizează de asemenea diferite concursuri ce oferă diverse premii.

Accesează acest site.