Viata la birou nu este deloc usoara. Uneori se poate spune ca munca la birou este mult mai grea decat munca fizica, necesitand mai multa atentie, mai mult efort intelectual si cu siguranta mult mai multe produse si accesorii, echipamente si instrumente. Dacris.net este magazinul online dedicat celor care detin o afacere proprie sau care desfasoara activitatea intr-un birou. Pentru a asigura angajatilor cele mai bune conditii de munca la birou, trebuie asigurate in mod constant produse de hartie, pentru comunicare si prezentare, accesorii de birou, instrumente de scris si corectura precum si dispozitive IT sau ce tin de tipar si tehnica de birou, iar lista poate continua.

Dacris este magazinul online de papetarie si produse pentru birou, cu un catalog online foarte stufos, al carui program rasplateste cumparaturile clientilor si le permite acestora sa afle ultimele oferte si cele mai bune preturi prin e-mail, prin inscrierea la newsletter. Specialistii Dacris au o experienta de 23 de ani in industria din Romania, au certitudinea ca viitorul este verde, dispun de colaborari cu sute de clienti nationali dar si internationali si furnizeaza o gama foarte variata, completa s-ar putea spune, de produse si consumabile de papetarie, de IT si birotica, la preturi competitive si calitate superioara. De asemenea, sunt disponibile cadouri, obiecte promotionale, servicii de colectare a deseurilor din carton, plastic, hartie si tonere. Incepand activitatea din anul 1994, profesionistii Dacris au devenit partener Staples, fiind selectati la un moment dat pentru a primi premiul Regional Reseller of the Year, in categoria in care a fost inclus si Amazon.

Comandarea produselor se face simplu si rapid, pe site sau prin intermediul telefonului, chiar si pe e-mail, fie ca potentialii clienti cauta distrugatoare de documente, aparate de laminat, calculatoare, serviete, genti, rame foto, panouri, proiectoare, plannere si alte produse necesare activitatii in birou. Livrarea este realizata prin intermediul serviciului de curierat rapid, in cateva zile lucratoare, pentru satisfactia clientilor care vor beneficia imediat de ceea ce au comandat si le vor folosi in scopuri profesionale.

Magazinul online Dacris scuteste reprezentantii companiilor de drumurile pe care le fac in librarii, in magazine de papetarie si birotica si ii ajuta sa faca cea mai buna alegere in acest sens. Costul de transport este de 14 lei pentru comenzile mai mici de 100 lei și gratuit pentru comenzile de peste 100 lei. Un produs comandat poate fi returnat în 15 zile de la primirea coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dacris.net