Un magazin online cu oferte la produse IT foarte variate si bune din punct de vedere al raportului calitate-pret, Dab-IT.ro este alegerea perfecta a consumatorilor, oamenilor moderni care nu pot trai fara tehnologie, nu isi pot desfasura activitatea zilnica fara a avea si activitate online. Cu o oferta variata de laptopuri, workstations, calculatoare, monitoare, imprimante, tablete, videoproiectoare, produse pentru gaming, retelistica si componente, dar si cu numeroase periferice PC si televizoare expuse in raftul virtual, magazinul Dab It este unul din cele mai cunoscute din domeniu.

Pe stoc se afla in permanenta sute de produse din care se fac livrari in toata tara, in cel mai scurt timp posibil. Produsele beneficiaza de garantie si apartin celor mai cunoscute marci producatoare atat la nivel national cat si la nivel international. Pentru a fi la curent cu toate noutatile, clientii se pot inscrie pentru a primi newsletterul.

Cei mai renumiti producatori isi expun produsele IT in cadrul acestui magazin online, producatori precum Apple, Acer, Asus, Benq, Dell, Compaq, Fujitsu, HP, Intel, IBM, Lexmark, Lenovo, LG, Mitsubishi, Philips, Sony sau Samsung, Toshiba sau Vivitek iar lista poate continua.

Practic, cum pot fi comandate produsele din cadrul acestui magazin online? Prin plasarea unei comenzi online, plata in sistem ramburs sau prin tansfer bancar. Clientii care nu isi permit o anumita investitie insa le este necesara, pot opta pentru rate fara dobanda. Livrarea se face in maxim 48 de ore pentru produsele din stoc, astfel incat clientii sa se poata bucura de noile produse in domeniul tehnologiei intr-un timp foarte scurt. Totodata, magazinul DAB IT ofera garantii de 12-24 de luni pentru produsele noi si de 6 luni pentru produsele refurbished.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dab-it.ro