Un magazin online cu oferte accesibile tuturor clientilor la produse de calitate dar si servicii de intretinere si garantie, Cutotul.ro se dedica oamenilor care cauta perfectiunea. Site-ul este usor accesibil, facil de utilizat, comenzile se plaseaza usor si ajung la destinatie in cel mai scurt timp. Clientii acorda cinci stele atat produselor cat si serviciilor oferite de aceasta companie. Practic, ce pot achizitiona clientii din magazinul online Cu Totul?

Clientii au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi produse din categoria Home & Garden, din categoria Profesional, Accesorii, detergenti si chiar din categoria resigilate. De la aspiratoare si curatitoare Karcher pana la detergenti profesionali pentru diferite categorii de produse sau de dispozitive, toate sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret!

Comanda se poate realiza destul de simplu. Este suficient ca potentialii clienti sa acceseze site-ul, sa caute produsul dorit, sa il adauge in cosul virtual si sa finalizeze comanda. Dupa ce acesti pasi sunt indepliniti, comanda trebuie confirmata telefonic iar in cateva zile lucratoare va fi trimisa de catre profesionistii companiei prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Detaliile de facturare si de livrare a comenzii trebuie sa fie completate cu mare atentie. Modalitatile de plata trebuie selectate, singura maniera prin care clientii pot plati este in sistem ramburs, la primirea coletului, contra unei sume de 20 de lei pentru comenzi ale caror valori sunt mai mici de 600 de lei.

Clientii noi trebuie sa se inregistreze pe site si sa isi completeze datele din formular, precum si sa se autentifice. Clientii deja existenti trebuie sa intre in cont si sa aleaga produsele necesare pentru a duce la bun sfarsit activitatea lor personala sau profesionala de curatare a diferitelor suprafete sau produse. In cazul in care produsele nu se preteaza pretentiilor clientilor, acestea pot fi livrate in 14 zile calendaristice inapoi, completand si formularul  de retur fara explicatii suplimentare.

Clientii care cauta solutii de curatare “cu totul” au la dispozitie acum un site profesional unde sa isi poata indeplini una din cele mai mari dorinte, aceea de a gasi produse, dispozitive si aparate de curatare de buna calitate.