Credius.ro este un serviciu online de împrumuturi rapide. Este un serviciu ce se remarcă prin oferirerea de credite cu sume mari, se pot împrumuta sume de până la 30.000 lei. Suma minimă pe care o puteți împrumuta este de 600 lei iar suma maximă 30.000 lei. În funcție de creditul ales, suma împrumutată și perioada de plată, variază. Astfel la împrumuturi mici pe termen scurt putem împrumuta între 600 și 4500 lei iar perioada de returnare a sumei este de 4 luni și maxim 11 luni. La creditele mari pe termen lung, suma împrumutată poate fi de 600 lei și maxim 30.000 lei, perioada de returnare fiind de 12 luni și maxim 60 de luni. Cu cât alegeți o durată mai mare de plată, cu atât veți plăti mai mult în total. Daca doriți să aveți o dobândă cât mai mică, alegeți cea mai scurtă perioadă de plată.

Credius.ro oferă mai multe tipuri de credite: pe termen scurt, pe termen lung, pentru pensionare, pentru bunuri, pentru micro-afaceri, pachet anticredit și credit diaspora. Fiecare tip de credit diferă ca perioadă de finanțare, comision de analiză, dobândă nominală, comision de administrare lunar și DAE. Nu aveți nevoie de adeverință de venit, nu aveți nevoie de cont bancar și nu este limită de vârstă. Dobânda este fixă pe toata perioada contractului și se acceptă persoanele cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Credius are și o mulțime de locații fizice în toată țara, astfel regăsim sedii în București, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Bărlad, Botoșani, Brad, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Câmpina, Câmpulung Muscel, Caransebeș, Carei, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Medgidia, Mediaș, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Ploiști, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara și Vaslui. Pentru toate locațiile, adresa și numărul lor de telefon, puteți accesa această pagină.

Pentru a putea obține un credit trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

  • Să aveți vârsta minimă de 18 ani.
  • Să aveți cetățenie și domiciliu în România.
  • Să aveți minim o lună de vechime la locul de muncă.

Pentru a obține un împrumut puteți face asta completând o cerere pe site sau la un birou Credius. Dacă alegi metoda completării pe site trebuie să: completezi cererea, aștepți aprobarea, semnați contractul și primiți banii. Dacă vizitați un birou Credius trebui să: completați cererea, semnați contracul și primiți banii. Bani îi puteți primi în contul bancar, de la bancă iar dacă vizitați sediul Credius, numerar la bancă.