In viata oricarui om se pot ivi evenimente care il determina sa recurga la orice metoda ii sta in putinta pentru a obtine bani. Banii sunt necesari nu numai la achizitionarea si la renovarea unei locuinte, ci si in diferite situatii medicale, pentru a face un cadou unei persoane dragi, la achizitionarea unei masini, la deschiderea unei afaceri si lista poate continua. Cei care se afla in imposibilitatea de a-si sustine singuri o anumita nevoie fie de ordin personal sau profesional, sunt invitati sa apeleze la specialistii Creditfix.ro.

Pasind in aceasta lume online a creditelor acordate usor si in cele mai avantajoase conditii pentru clienti, oamenii vor gasi solutii care sa raspunda nevoilor oamenilor care nu sunt acoperite de institutiile bancare traditionale. Nevoile urgente isi gasesc rezolvarea cu un credit fix, planurile indraznete isi gasesc finantarea si oamenii ies atat din blocajul profesional cat si personal! Pe piata din tara era nevoie de o astfel de companie care sa permita solicitantilor sa obtina bani rapid, fara prea multe explicatii, sprijin financiar in momente cheie. Practic, ce trebuie sa faca oamenii pentru a obtine finantare de pe acest site? Trebuie sa isi creeze o adresa de e-mail, sa isi stie contul IBAN, iar urmatorul pas este sa completeze cererea de credit pe site. Aici vor fi ajutati de un operator si apoi contactati in vederea parcurgerii urmatorilor pasi pentru aprobarea creditului.

La final, clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail si va afla daca a primit sau nu creditul. Documentele necesare includ o adeverinta de venit pe anul precedent, o copie BI/CI si o copie dupa extrasul contului de incasare venit pe luna precedenta. Toti cetatenii romani cu varsta de peste 18 ani cu un venit net de minim 500 de lei pe luna pot aplica pentru un credit pe o perioada cuprinsa intre 5 si 55 de zile, cu o dobanda fixa.

Credit Fix este una din putinele societati financiare nebancare ce ofera credite rapide pe termen scurt pentru a ajuta oamenii sa isi rezolve problemele urgente pentru care nu au bani suficienti.