Pentru ca oamenii sunt diferiti si optiunile lor sunt diferite atat in privinta hranei, petrecerii timpului liber precum si a concediului. In timp ce unii prefera sa isi petreaca vacantele in hotel de lux altii prefera sa isi petreaca concediul la o pensiune de 2-3 margarete sau chiar cu cortul. Pentru cei mai aventurosi, magazinul online Corturile.ro ofera o mare varietate de corturi si de accesorii pentru camping, precum si barci.

O data ajuns in acest magazin online, pe client il mai desparte doar un click de cortul mult visat. Comanda poate fi lansata telefonic, la numerele de telefon afisate sau online, prin crearea unui cont de utilizator. Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore prin Posta Romana sau prin intermediul serviciilor de curierat.

In oferta magazinului online, corturile pot fi de doua, trei, patru, chiar si cinci persoane, dar si corturi speciale, accesorii de autoaparare, baterii si acumulatori, accesorii de iluminat si saci si saltele de dormit. Fiecare cort in parte este descris in detaliu, existand dimensiuni speciale pentru corturile pentru adulti si pentru corturile pentru copii. Corturile care sunt prevazute cu folii suplimentare beneficiaza de o izolatie sporita in fata variatiilor de temperatura, protejand incaperile de umezeala si condens. Fiecare cort beneficiaza de instructiuni de montare si de folosire iar sacii de dormit sunt special conceputi pentru a asigura confortul utilizatorilor.

Magazinul online Corturile asigura toate informatiile necesare achizitionarii si montarii unui cort in vederea petrecerii timpului liber in concedii sau vacante, in excursii de cateva zile sau chiar de cateva saptamani in conditii de deplin confort, in comuniune cu natura. Corturile sunt realizate din materiale de buna calitate, sunt accesibile ca si pret iar politica de returnare este foarte bine pusa la punct. In maxim 10 zile lucratoare produsele comandate care nu corespund exigentelor clientilor pot fi returnate fara penalitati si fara a invoca vreun motiv anume. Ceea ce inseamna ca achizitionarea unui cort se poate face in ziua de astazi in conditii de deplina siguranta si fara a fi necesara deplasarea clientului pana in magazin, economisind astfel timp si de ce nu si bani.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Corturile.ro