Mulți oameni au probleme de vedere sau vor, pur și simplu, să își protejeze vederea de efectele nocive ale radiațiilor și ale altor lucruri dăunătoare. Ei bine, magazinul online Conga.ro are oferte foarte bune la lentile de contact, ochelari de soare, rame de vedere, soluții și picături. Clienții vor fi mulțumiți de serviciile oferite de magazinul Conga atât din punct de vedere al siguranței în tranzacții, cât și al termenului de livrare cât mai scurt, prețurilor foarte accesibile și transportului gratuit pentru comenzile ce depășesc 150 de lei. Fiind o parte a brandului Optical Network, cunoscut în întreaga lume, magazinul Conga susține raportul ideal calitate-preț al produselor comercializate.

Pentru a cumpăra un anumit produs de pe site, sunt câțiva pași simpli ce trebuie urmați. După ce produsul este ales conform nevoilor cumpărătorilor, este necesară completarea datelor de pe prescripția medicală în Configurator lentile și apoi adăugarea produsului în coș. După ce vor fi introduse datele necesare (nume, adresa de livrare și datele de contact), livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil. Plata se poate efectua la livrare, prin ordin de plată sau direct cu cadrul online.
Conga.ro pune accent pe satisfacția clienților, de aceea, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, specialiștii țin cont de părerile acestora și de opiniile exprimate în adresa de e-mail. Ghidul din cadrul site-ului conține informații despre cauzele și manifestările miopiei, ametropiilor, hipermetropiei, astigmatismului, presbiopiei, precum și despre modul de aplicare și utilizare a lentilelor, scoaterea și îngrijirea acestora, dar și sfaturi utile pentru diverse situații.

Lentilele de contact aparțin unor mărci de renume precum Johnson & Johnson, Cooper Vision, Ciba Vision sau Bausch & Lomb. Sunt disponibile și soluții de întreținere și curățare, picături de ochi, dar și accesorii la prețuri foarte avantajoase. Lentilele de contact pot fi zilnice, reutilizabile de două săptămâni, trimestriale, lunare ori anuale, pentru corectarea miopiei, hipermetropiei sau astigmatismului sau lentile colorate cu sau fără dioptrii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Conga.ro