Campaniile de e-mail marketing sunt foarte populare in ziua de astazi de aceea foarte multe companii aleg aceasta varianta pentru a-si promova produsele si serviciile. Unul din cele mai bune site-uri in acest sens este Conectoo.ro, un prieten de nadejde care raspunde la cerintele clientilor in materie de mesaje transmise in mod corect catre publicul tinta. Conectoo are o interfata usor de folosit si o functie de automatizare de marketing care ofera oportunitatea de a trimite e-mail-uri oamenilor potriviti la momentul potrivit pe baza preferintelor lor si comportamentului pe care il manifesta in cadrul site-ului detinut si administrat de clienti. In plus, clientii vor descoperi si ce mesaje aduc mai multe conversii in randul consumatorilor, cu posibilitatea de a testa 5 mesaje diferite in functie de timpi de livrare, subiect, nume expeditor si continut in aceeasi campanie.

Atat specialistii in HTML, cat si incepatorii, pot folosi editorul Drag&Drop pentru a crea newslettere istete.Folosind functia de segmentare a abonatilor, clientilor Conectoo li se permite sa interactioneze numai cu abonatii care ii intereseaza pentru obtinerea celor mai bune rezultate in urma campaniilor de e-mail marketing. Clientii primesc rapoarte detaliate si isi pot creste numarul de abonati sau ii pot administra pe cei existenti pentru a-si pastra lista actualizata in permanenta. Conectoo garanteaza o rata a livrabilitatii e-mail-urilor la nivelul industriei asa incat campaniile sa ajunga in inboxul clientilor, fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de marketing digital din tara si de peste hotare. Rezultate optime vor fi obtinute in urma acestor campanii si clientii vor beneficia de consultanta de specialitate si implementare pentru initiativele de marketing online.

Managerii tehnici stau la dispozitia clientilor pentru a-i ajuta in implementarea functiilor mai complexe sau pentru a trimite volume mai mari de informatii, iar echipa construieste template-uri personalizate pentru e-mail, concepute special pentru indeplinirea obiectivelor stabilite. Gratie strategiilor de e-mail marketing cu rezultate imbucuratoare se va contura un nou profil de clienti si oportunitati clare de viitor. Raportul calitate-pret al campaniilor este corect, oferta este foarte bogata iar in cele mai multe cazuri, preturile se si negociaza in functie de cerintele clientului.

Vizitează Conectoo.ro