Timp de 12 ani, magazinul online comodo.ro pune la dispoziție clienților săi încălțăminte și piese vestimentare pentru fiecare zi sau ocazie. Comodo.ro oferă o gamă diversificată de încălțăminte, haine și accesorii, produse 100% originale ale unor branduri prestigioase precum Adidas, Puma, Nike, Lacoste, Diesel, Clarks, Bata, Geox, Converse la prețuri accesibile.
Fiind mereu la curent cu tendințele, acest magazin online poate fi alegerea perfectă dacă sunteți în căutarea articolelor vestimentare pentru femei, barbați/ copii ori a ținutelor sport, casual sau formale. Pentru moment, acesta vă oferă două modalități de livrare: Cargus Curier sau ridicare personală din showroom-ul din București.
Produsele comercializate de magazinul online Comodo.ro sunt originale, achiziționate din Uniunea Europeană de la distribuitori autorizați. Pe lângă produsele și serviciile de calitate, magazinul oferă livrarea la un cost de numai 15 RON. Totuși, dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit și nu sunteți mulțumit de acesta, îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 
Schimbarea produselor este gratuită, iar returnarea lor costă doar 5 lei, în condițiile politicii de returnare.
În depozitul magazinului există peste 12.000 de produse originale, aprox. 1500 de modele de încălțăminte și îmbrăcăminte, iar tot ce este afișat pe site este disponibil în stoc.
Momentan, site-ul oferă următoarele modalități de plată: ramburs sau numerar, ordin de plata (după plasarea comenzii, veți primi pe email factura și datele bancare ale magazinului pentru a efectua plata) și plata online folosind cardul. Pentru tranzacții nu va fi perceput nici un comision suplimentar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Comodo.ro