Un site complet electric asa cum se prezinta pe prima pagina cei de la Comenzielectrice.ro, acest magazin online comercializeaza materiale electrice si corpuri de iluminat la cel mai bun raport calitate-pret. Concret, clientii pot cumpara din acest magazin produse apartinand unor marci de succes la nivel international precum Scame, Fontini, Siemens, Moeller, Kopos, Romcab, Troll, iar lista poate continua.

In societatea moderna actuala, oamenii nu si-ar imagina macar viata fara echipamente electrice si de iluminat. Nimeni nu mai poate sa traiasca asa cum o faceau strabunii, pe intuneric sau fara toate facilitatile de acum. De aceea magazinul online Comenzi Electrice se pliaza pe cerintele si necesitatile clientilor, oferind acestora cele mai frumoase si eficiente corpuri de iluminat decorative sau industriale, becuri, tablouri electrice, cabluri, conducatori, prize si interupatoare, produse necesare pentru securizarea si automatizarea locuintei, sisteme de ventilatie, UPS, generatoare de curent si scule, unelte si echipamente. Lista produselor comercializate continua cu motopompe, aparate modulare pe sina DIN, prize si fise industriale si poate continua.

Cum pot comanda online clientii produsele electrice care le sunt necesare pentru casa sau afacerea lor? Simplu! Comanda poate fi plasata doar de catre clientii care au un cont facut pe site sau care se inregistreaza completand datele personale si de livrare sau de catre clientii care nu au facut cont insa trimit un e-mail pe adresa specificata pe site cu detaliile produselor dorite.

Clientii pot alege produsele, le adauga in cosul virtual de cumparaturi, actualizeaza cosul, finalizeaza comanda si o confirma. Dupa confirmare, comanda ajunge in maxim 48 de ore oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea este efectuata prin intermediul firmei de curierat contra-cost sau gratuit pentru valori mai mari de 200 de lei pentru Bucuresti si Ilfov si mai mari de 900 de lei pentru clientii din celelalte localitati.

In cazul in care produsul nu corespunde cerintelor sau exigentelor clientului, poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Asadar, achizitionarea unor dispozitive electrice si de iluminare este foarte simpla si la doar cateva click-uri distanta.