Ce poate fi mai important pentru o locuinta decat obiectele de mobilier? Dintre toate obiectele de mobilier, scaunul se numara, alaturi de pat, masa si dulap in topul celor mai importante. Exista chiar si un magazin online de unde oamenii isi pot cumpara cele mai frumoase si mai rezistente scaune. Comenzi-scaune.ro este unul din principalele magazine in acest sens. Pe langa marea varietate de scaune oferite, serviciile includ asistenta telefonica si asigurarea informatiilor despre stocul scaunelor, consultanta gratuita, serviciile de transport national si international, de garantie si postgarantie, precum si posibilitatea de a rezerva scaune.

Pe stoc sunt disponibile atat scaunele simple, pentru casa cat si scaune de bucatarie, birou, pentru bar si cafenele, pentru sali de asteptare si de conferinta, scaune pentru teatru si cinema, pentru saloane si coafor, dar si scaune cu masaj si vibromasaj. Sunt disponibile si scaune pentru uz medical, din lemn sau piele, pentru terasa si gradina, pentru stadion sa frizerie, scoli si gradinite iar lista poate continua. Iata ca pe lista clientilor acestui magazin online intra nu numai persoane fizice ci si juridice.

Cei mai renumiti producatori de scaune sunt prezenti in acest magazin online in frunte cu Beurer Germania, Arozzi, Chairs Emobd, Humantouch, KMD, Panasonic, Sanyo sau Rocker. Toate scaunele comercializate dispun de garantie si la livrare sunt insotite de factura, certificat de garantie dar si de un mic ghid de intretinere.

Transportul scaunelor se face pe intreg teritoriul Romaniei imediat dupa ce comanda plasata online este confirmata telefonic. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 de lei, transportul este gratuit. In caz contrar, transportul este contra-cost. In cazul mobilierului la comanda, specialistii asigura gratuit si montajul scaunelor.

Magazinul online Comenzi Scaune este raspunsul la intrebarile tuturor celor care sunt in cautarea unui scaun perfect, confortabil, pe care sa se poata aseza oamenii fara a resimti durere, disconfort in zona lombara sau fara a se teme de instabilitatea acestuia. Scaunele reprezinta un obiect de mobilier important pentru orice casa sau afacere si cu cat este mai confortabil si mai rezistent cu atat acesta va fi mai apreciat.