Pe site-ul cocosolis.com/ro/ sunt comercializate numai uleiuri de buna calitate, uleiuri organice care sunt nerafinate si presate la rece. Aceste uleiuri sunt deosebite, au si un pret mult mai ridicat fata de restul produselor ce pot fi gasite pe piata la momentul actual, uleiuri rafinate pentru gatit sau pentru diferite alte intrebuintari, insa sunt facute cu dragoste, respectand oamenii si natura. Uleiurile sunt delicate cu pielea, au un parfum excelent, nu contin coloranti, conservanti, parabeni si parfumuri si cel mai important, nu sunt testate pe animale! Cocosolis Romania este mai mult decat un concept care aduna oameni care isi dau interesul pentru propria lor sanatate si pentru sanatatea celor din jur, este o idee noua si revolutionara care exprima nevoia de a fi cat mai aproape de natura. Comuniunea omului cu natura este acum posibila gratie agriculturii ecologice, alimentatiei sanatoase dar si produselor pure care ii face pe oameni sa fie mai sanatosi si mai fericiti.

Fiind o varietate de produse cosmetice pe piata cu arome deosebite si cu parabeni care le fac mai placute simturilor umane, oamenilor le este greu sa gaseasca ceea ce li se potriveste cu adevarat. Pe acest site frumusetea fiecarui detaliu al produselor cosmetice este pusa in valoare, pe fiecare ulei in parte sunt scrise ingredientele insa nu si greutatile intampinate la extragerea uleiurilor, la combinarea lor sau la gasirea si cultivarea produselor eco. Fiind cultivate in teren pur, in pamant curat, ingredientele acestor uleiuri sunt ideale atat pentru consum cat si pentru presare. Pe site cumparatorii pot gasi uleiuri presate la rece din seminte crude, din fructe cu coaja, care ofera pielii si parului un aspect cat mai natural plus multe vitamine pe care altfel trupul nu ar fi avut cum sa le ia. Eficienta uleiurilor pentru fata, corp si par este ridicata, nu numai pentru ca se folosesc materii prime de inalta calitate ci si din prisma formulelor speciale ale fiecarui produs.

Asadar, uleiurile bio care protejeaza pielea de razele soarelui, parul de factorii nocivi si de radiatii, care pun in evidenta calitatile naturale ale acestora, sunt perfecte! Cocosolis Romania este alegerea perfecta a cumparatorilor interesati de sanatatea si frumusetea lor si a celor din jur, pentru ca produsele reprezinta o idee de cadou perfecta! Toate produsele beneficiază de transport gratuit. Livrarea produselor durează 4 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cocosolis.com/ro/