De cate ori nu s-a aflat cineva in situatia de a ramane fara un anumit obiect sau accesoriu pe birou si nu au gasit atat de repede pe cat ar fi fost necesar unul nou? De cate ori nu au cumparat parintii rechizite din locuri total nepotrivite pentru copiii lor si cati bani au cheltuit in acest sens? cate magazine nu au colindat in cautarea ghiozdanului potrivit sau al consumabilelor pentru birou? Clickbirotica.ro vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de accesorii si produse de birotica si papetarie pentru scoala si pentru locul de munca.

Cu o experienta de peste doua decenii pe piata din tara si de cativa ani in mediul online, compania Click Birotica s-a specializat in comercializarea si distributia de articole de birotica si papetarie precum si articole IT&C, consumabile compatibile si originale, precum si in oferirea serviciilor de incarcari cartuse cu cerneala si toneri si mentenanta echipamentelor periferice. Compania are un numar impresionant de produse si servicii oferite, precum si de clienti interesati. Cu angajati de valoare, preocupati de satisfacerea cerintelor clientului, cu o echipa de profesionisti in spatele fiecarui click, acest magazin online s-a dezvoltat foarte bine pe o piata incarcata de oferte de acest gen.

Ce pot achizitiona clientii de pe acest site de renume? Ghiozdane si rechizite pentru cei mici, agende, calendare si caiete de birou, bibliorafturi si dosare de plastic sau de carton pentru bunul mers al propriei afaceri. In plus, mai pot investi si in instrumente de scris, de desen si corectura pentru scoala sau birou, capsatoare si perforatoare, mape si markere, lampi pentru birou, adezivi si cuttere iar lista poate continua. Nu in ultimul rand, sunt disponibile instrumente de scris de lux, marca Pelikan si Pierre Cardin, laminatoare, distrugatoare de documente, trimmere, calculatoare, memorii USB si accesorii si periferice. Se poate comanda si mobilier de birou si accesorii, consumabile si produse pentru curatenie si protocol. Plata produselor se face prin transfer bancar, in numerar la livrare, cu card bancar iar livrarea se efectueaza oriunde in tara prin curierat rapid, serviciile fiind gratuite pentru comenzi ce depasesc valoarea de 150 de lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Clickbirotica.ro