Magazinul online CIT Grup, oferă produse ale unor branduri renumite precum Dell, HP, Lenovo, Fujitsu sau Lexmark, cu configurații solide, special create pentru business, la un preț foarte accesibil. Aceste produse sunt testate o dată de furnizor, o dată de către specialiștii CIT Grup și încă o dată prin instalarea sistemului de operare, fiind așadar, foarte optimizate, cu un consum redus și o durată de viață mai mare.
Sunt ambalate cu grijă și pricepere, arată bine și funcționeaza remarcabil. Accentul cade pe atenția la detalii chiar în cadrul testării tehnice. Prin intermediul unor programe specifice, se testează fiecare componentă, atât din punct de vedere hardware, cât și software. Rezultatul final trebuie să se încadreze în standardul unui produs nou.

Produsele CIT Grup Refurbished sunt expediate cu Windows licențiat (Windows 10 Home si Pro), deja preinstalat în parteneriat cu Microsoft Refurbished. În plus, cumpărătorul se bucură și de antivirus bonus Microsoft Defender și cablurile aferente, astfel încât își poate începe de îndată activitatea.
Produsele refurbished sunt alese cu atenție, esteticul având aici un rol important. Un alt mare avantaj adus de acest magazin este consultanța, echipa Smarty CIT Grup fiind alcătuită, în prezent, din 14 consultanți profesioniști. Iar partea bună este aceea că, de la prima achiziție, la suport veți avea un consultant IT special pentru dvs.

Toate produsele CIT Grup Refurbished au o garanție între 2 și 8 ani, în vreme ce, pentru produsele noi, aveți o garanție de maxim 1 an sau 2 ani, dupa acesta perioada costurile defectelor le suportați dvs. Pe lângă acest aspect, aveți și garanția de returnare în 60 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe CITGrup.ro