Înainte de a se uita la telefon să vadă cât este ceasul, oamenii se uitau la accesoriul pe care obișnuiau să îl poarte la mână în acest scop. Timpul este foarte prețios și oamenii știu acest lucru, iar ceasurile sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele și categoriile sociale, se pliază pe toate tipurile de personalități și stiluri vestimentare.
Magazinul online Chrono12.de a luat naștere în urmă cu mulți ani, din dorința unor specialiști de a asigura pasionaților de ceasuri și bijuterii posibilitatea de a cumpăra și de a comanda online ceasuri de damă, bărbătești, de perete, accesorii și bijuterii.

Ceasurile pot fi comandate online sau telefonic, iar după confirmarea comenzii, produsele sunt trimise prin curier rapid direct la domiciliul clientului. Ceasurile și accesoriile aparțin unor firme de renume internațional, precum Breitling, Casio, Citizen, Armani, Fossil, Guess, Luminox, Puma, Police, Roberto Cavalli și așa mai departe. Ceasurile sunt analogice și digitale, unele rezistente la apă, cu curea clasică de piele, de silicon sau metalică, ceasuri cu diamante, digitale sau atomice, de birou, de buzunar, de perete sau de scafandru. Practic, toate tipurile de ceasuri sunt disponibile pentru pasionați, pentru a le face cadou persoanelor dragi sau pentru a le accesoriza la diferite ținute.

În cazul în care clienții nu sunt mulțumiți de produsele primite, pot returna comanda, fără penalități și fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestora. Certificatul de garanție al ceasurilor este valabil pe tot teritoriul României, iar garanția este valabilă timp de 24 de luni. Acest lucru arată că fiecare produs cumpărat prin intermediul magazinului online este de bună calitate, fiabil și atractiv, potrivindu-se chiar și celor mai moderne ținute. Magazinul livrează în mai multe țări din Uniunea Europeană, PayPal fiind o metodă de plată acceptată.

Costurile de transport sunt mici, iar condițiile de transport corespund societății moderne cotidiene, în care toată lumea vrea să primească ceea ce comandă cât mai rapid cu putință. Purtate ca și bijuterii sau ca simple accesorii utile, rezistente la apă sau nu, ceasurile reprezintă cu siguranță, o investiție ideală.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Chrono12.de