Desi nu pare o prioritate, chiuveta este unul din cele mai importante lucruri din bucatarie. Practic, orice bucatarie, fie ca apartine unei locuinte situata in mediul urban sau in mediul rural, cu alte cuvinte la casa sau la bloc, trebuie sa fie dotata cu o chiuveta. Chiuveta sa fie realizata dintr-un material de buna calitate, care sa permita curatarea si intretinerea facila. In magazinul virtual Chiuveteonline.ro clientii vor gasi disponibile zeci de modele de chiuvete functionale, rezultatul unor ani de cercetare atenta si alegerii materialului potrivit. Aceste chiuvete ofera mult spatiu, se ingrijesc usor,permit functionalitatea la nivel inalt si dispun chiar si de un sistem de sortare a deseurilor menajere.

In acest magazin online sunt disponibile chiuvete de inox, de granit, cu o suprafata pietroasa, foarte rezistente la zgarieturi, la socuri si temperaturi inalte. Toate chiuvetele sunt usor de montat si sunt disponibile atat in forma patrata, ovala, rotunda, cu o singura cuva sau cu doua cuve, cu sau fara picurator, cu spalator de fructe sau cu montare sub blat.

Clientii vor fi foarte multumiti de alegerea facuta, pentru ca chiuvetele achizitionate in acest magazin online denota calitatea germana a finisajelor si a materialelor, astfel incat chiar si cele mai inalte exigente si pretentii sunt indeplinite. Comanda se da online, direct pe site, dupa inscrierea si autentificarea clientului si selectarea produselor. Plata se poate face in sistem ramburs, online prin ePayment, cu cardul de credit sau de cumparaturi, iar livrarea are loc in maxim 3 zile lucratoare de la lansarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc, produsele care nu sunt pe stoc pot intarzia pana la 14 zile lucratoare, iar costul este gratuit pentru comenzile a caror valoare depaseste 199 de lei.

In cazul in care produsul nu este compatibil cu asteptarile clientilor, poate fi returnat in maxim 14 zile de la primirea acestuia. Magazinul online reprezinta compania AXIL SRL cu sediul in Targu Secuiesc, infiintata in anul 2005 si ofera produse pentru bucatarie potrivite oricarui buzunar si oricarei exigente. De la chiuvete la baterii, de la mobilier pentru bucatarie la seturi de chiuveta si accesorii, toate produsele sunt comercializate la cel mai bun raport calitate-pret.