Un magazin online destinat iubitorilor de frumos, Chicville.ro este un magazin de decoratiuni de cea mai buna calitate, un magazin de idei mai presus de un magazin in care se comercializeaza produse, idei de amenajare a spatiului astfel incat acesta sa devina lejer un colt confortabil de Rai. Reprezentantii magazinului ajuta clientii sa isi defineasca spatiul prin obiecte de décor dar si prin vesele, flori, articole textile sau mobilierul mic. Un aer sic al casei este asigurat de echipa Chicville!

In plus, ChicVille este reprezentat de o echipa de oameni tineri, talentati, frumosi si dedicati satisfactiei clientilor, care urmeaza trendurile noi dar nu uita de stilul vintage. Acest magazin este destinat oamenilor care vor sa isi perfectioneze continuu stilul de trai. In plus, de aici pot fi comandate cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, cu diferite ocazii. Comanda produselor se lanseaza online, livrarea realizandu-se in cateva zile lucratoare, iar plata este efectuata fie prin virament bancar, prin card bancar sau in sistem ramburs. In plus, in cazul in care ceva nu corespunde asteptarilor clientilor, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice, insa acest lucru se intampla foarte rar.

Concret, ce se poate comanda din magazinul online Chic Cille (home et cetera)? Obiecte de mobilier mic, de genul meselor de dining, scaunelor, suporturi de flori, masute de cafea, tabureti, accesorii pentru servirea mesei, pentru servirea ceaiului si cafelei, ustensile de gatit, ceasuri, oglinzi, rame foto, decoratiuni diverse, suveniruri si nu in ultimul rand jucarii si o gama variata de cadouri pentru el, ea, pentru cuplu, pentru nunta. Navigand in magazinul online Chic Home clientii vor gasi cel putin cateva produse care le vor atrage atentia atat pentru uz personal cat si pentru a le darui celor dragi, pentru a-si accesoriza biroul, camera de zi, bucataria sau intreaga casa. O astfel de oportunitate nu trebuie ratata pentru ca toate produsele au un raport calitate-pret corect, au deopotriva caracter functional si estetic.

Magazinul are implementat și un sistem de fidelitate. La o achiziție de minim 100 lei, vei primi un card de fidelitate Silver ce îți oferă reduceri de 5%, campanii și cadouri promoționale. La achziții de minim 3.000 lei vei primi cardul de fidelitate Gold, vei primi reduceri de 10% și alte oferte exclusive. Termenul de transport este de maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile de peste 250 lei vor beneficia de transport gratuit. Produsele electrice beneficiază de o garanție de 2 ani iar restul produselor, cu excepția mobilei, de o garanție de 30 de zile. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Chicville.ro