La noi în țară, magazinul online Chicco.ro a început din 1996 să aducă produse prin intermediul companiei PARALELA 45 TURISM SRL prin departamentul său separat de comerț, având statut de unic importator și distribuitor.
Remarcându-se prin varietate, gama oferită de Chicco include produse pentru viitoarelor mămici, produse parafarmaceutice (suzete, biberoane, pompe sân, aspiratoare nazale), jucării, accesorii puericultură (cărucioare, scaune auto, premergătoare, scaune masă sau pături), dar și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii cu vârste de până la 6 ani.
În momentul de față, departamentul Chicco dispune de 9 magazine proprii de prezentare și desfacere aflate în București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Timișoara.

Un avantaj adus clienților este acela al garanției de 2 ani pentru produsele care prezintă defecte de fabricație, reparațiile făcute, fiind posibile într-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Garanția este valabilă doar pe teritoriul României și numai în condițiile păstrării dovezii de achiziție a produsului (chitanță, bonul fiscal, certificatul de garanție).
În plus, Chicco.ro pune la dispoziție -prin intermediul consilierilor săi- primul serviciu de consiliere personalizată pentru viitorii părinți. Aceștia vor primi materiale informative foarte utile și vor afla, prin urmare, cele mai noi informații despre produsele pe care bebelușul trebuie să le găsească acasă, la iesirea din maternitate. De asemenea, li se vor creiona un buget care se va regăsi în calitatea produselor și în utilitatea lor de zi cu zi, până la vârsta de 3 ani.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Chicco.ro