Ideea magazinul online si a business-ului Chic-Diva.ro a pornit din dorinta de frumos si de vestimentatie de calitate. Pe o piata care a fost luata cu asalt de produsele chinezesti de o calitate indoielnica, specialistii de la Chic Diva vor sa aduca in fata produse vestimentare realizate in Romania, de cea mai buna calitate la super preturi.
Pe acest site, consumatorii online pot gasi atat rochii de ocazie cu un desgin special, cat si rochii de vara sau incaltaminte. In plus, pe blogul magazinului sunt oferite o serie de sfaturi utile care sa ajute fiecare persoana sa isi gaseasca produsele dorite si sa isi asorteze hainele. Toate produsele care sunt comercializate in magazinul online Chic-Diva sunt realizate in ateliere din Romania. Inainte de plasarea unei comenzi se recomanda verificarea tabelului de marimi. In plus, pentru cumparatorii care nu gasesc suficiente pozele realizate de fotograf, fiecare produs este insotit de o serie de poze primite de la cliente. Fiecare produs de pe site este realizat cu materiale provenite din Romania si cu mana de lucru 100% autohtona, acesta fiind un plus pentru persoanele interesate de economia locala.

Toti cumparatorii din magazinul online Chic Diva beneficiaza de flexibilitate din partea unui personal dornic sa ofere tot suportul necesar. In cazul in care produsul nu este conform asteptarilor si cumparatorul nu doreste sa il schimbe cu un alt produs, are posibilitatea de a il returna si de a primi banii in termen de 14 zile maxim in cont.
Atunci cand produsul nu se potriveste din diverse motive poate fi returnat si inlocuit cu un alt produs sau clientul poate primi banii inapoi. Returul este garantat, acesta fiind si unul dintre avantajele oferite de magazinul online Chic-Diva.
Pentru comenzile care depasesc 390 de lei, transportul este gratuit. Livrarea dureaza cel mult 48 de ore si toate produsele ajung la destinatar prin firmele de curierat.
Chic-Diva.ro este solutia perfecta pentru toate persoanele care doresc sa aiba o tinuta feminina si delicata, la un pret super avantajos, cu materiale de calitate si care pun pret pe importanta magazinelor si producatorilor locali.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Chic-Diva.ro