Unul din cele mai cunoscute magazine online de haine pentru femei, https://chanttal.ro/ isi deschide larg portile virtuale femeilor care doresc sa se simta bine in pielea lor, sa arate bine si sa se imbrace conform evenimentului sau ocaziei la care participa. Chanttal este o marca inregistrata care se adreseaza femeilor, oferind acestora o gama variata de tinute si accesorii, cautand sa isi adapteze in mod constant garderoba in functie de tendintele in moda, in functie de inaltime, greutate, culoarea parului, anotimp. Compania exista pe piata romaneasca de mai bine de un deceniu si tot de atunci ofera servicii la nivel national si international clientelor cu care au reusit sa construiasca relatii bazate pe incredere si pe respect, oferindu-le numai produse de inalta calitate si servicii prompte si impecabile. Clientele vor putea alege una din tinutele care li se potrivesc din toate punctele de vedere si vor avea o experienta unica de shopping fara a pierde foarte mult timp prin magazine.

Comandarea produselor se face extrem de usor si intuitiv. Clientele care nu au un cont trebuie sa isi creeze unul, oferind informatii personale, apoi trebuie sa se autentifice si sa rasfoiasca catalogul online cu haine si rochii superbe. Dupa ce au gasit produsul sau produsele pe care si le doresc, dupa ce le-au adaugat in cosul virtual in functie de tabelul de marimi pe care trebuie sa il consulte cu mare atentie, este necesara finalizarea comenzii si alegerea metodei de plata.

Plata produselor se poate face in sistem ramburs, online cu card bancar in conditii de deplina siguranta, iar livrarea se face prin intermediul serviciului de curierat rapid in doar cateva zile lucratoare. Livrarea este gratuita pentru produsele a caror valoare depaseste 200 de lei si costa 20 de lei pentru comenzile ce nu ating aceasta valoare.

Cu siguranta comandarea articolelor vestimentare din magazinul online Chanttal se va dovedi o optiune sigura, rapida si foarte eficienta pentru toate doamnele si domnisoarele care pun accent pe felul in care arata si in care se prezinta in fata celorlalti. Magaiznele fizice Chanttal se gasesc in Constanta, Craiova si in Cluj.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Chanttal.ro