Cetelem este un nume pe care cu siguranta oricine l-a auzit macar o data in viata, cel putin intr-o reclama televizata sau cu care s-a intalnit in una din ofertele lasate in cutia postala pentru cele mai avantajoase optiuni de creditare de pe piata. Fiind marca BNP Paribas Personal Finance, prezent in peste 28 de tari, Cetelem.ro este un promotor al creditarii responsabile in tara inca din anul 2005. Avantajul creditelor Cetelem este acela ca pot fi accesate cu usurinta, direct in magazine, online sau telefonic. Creditele se adreseaza persoanelor care doresc saisi deschida o afacere, sa isi cumpere o masina, sa isi schimbe aparatele electrocasnice, sa isi inchirieze o locuinta, sa isi faca o vacanta de vis. Printre produsele Cetelem se numara carduri de credit, credite pentru achizitionarea de bunuri, credite auto, credite online in magazine online, clientii fiind satisfacuti si recomandand serviciile si produsele acestei companii si altor persoane interesate. Online, clientii afla datele de contact a magazinelor partenere Cetelem, afla cum ii pot contacta pe acesti profesionisti si care sunt raspunsurile la cele mai frecvente intrebari pe care le au clientii. In plus, cei care doresc o cariera in domeniu, pot aplica pentru un job daca decid sa faca parte din echipa de profesionisti care ofera solutii de creditare ideale.

Simulatorul de credit de pe prima pagina ofera celor interesati posibilitatea de a-si simula creditul in trei pasi simpli. Trebuie intai sa aleaga tipul de proiect, suma de care au nevoie si durata de creditare, dupa care apasa pe butonul Calculeaza si obtin raspunsuri rapide la intrebarile pe care le au. Creditele sunt rapide si se adreseaza oricarui proiect, atat cumpararii autoturismelor noi sau second hand, refinantarii creditelor existente sau achizitionarii unui bun precum mobila sau obiecte de valoare.

Cetelem asigura clientilor si polite de asigurare pentru protectie personala si pentru creditele contactate, iar cardul de credit este o rezerva de bani mereu la indemana clientilor. Acestia pot afla informatii suplimentare despre fiecare optiune in parte, avand oportunitatea de a se bucura de tranzactii in rate fixe, pe internet 3D Secure, in conditii de maxima siguranta.