În primii ani de viață, copiii nu pot purta prea multe accesorii, dar chiar și așa, părinții doresc să îi facă remarcați cu orice chip. În afară de cercei, bentițe și de o brățară finuță, lista de bijuterii este limitată pentru fetițe. Lanțurile sunt destul de periculoase pentru că se pot sufoca cu ele, iar inelele sunt o investiție nereușită, datorită faptului că degețelele cresc foarte repede. Așadar, cerceii rămân investiția ideală, iar părinții, nașii, bunicii sau alte rubedenii pot găsi cele mai noi și mai sigure modele cercei în magazinul online Cerceicopii.ro.
Cerceii pentru fetițe au un sistem de prindere sigur, pentru a preveni înțeparea, produsele fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, pentru a preveni înnegrirea acestora. Din magazin se pot comanda cercei în formă de flori, inimioare, stele, animale sau fluturi, dar și seturi de cercei mamă-fiică.

Cerceii din aur reprezintă o investiție pe termen lung, pentru că aceștia pot fi păstrați și purtați și la o vârstă mult mai mare, nu numai în primii ani de viață. Comanda se realizează simplu și rapid, direct din mediul online, firma fiind autorizată pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase.

Toate produsele sunt livrate din stoc, rapid și simplu, plata efectuându-se în sistem ramburs, prin transfer bancar sau online. Clienții vor primi și o garanție de 30 de zile de la achiziție, iar orice produs care nu corespunde așteptărilor, poate fi returnat.

Fiecare produs este descris în detaliu, de la formă și gramaj până la materialele din care este confecționat, de la proprietățile anti-deschidere accidentală și până la livrarea lor însoțită de certificat de garanție și de factură fiscală. Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare, iar satisfacția este garantată.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cerceicopii.ro