Magazinul online Cellini.ro este lider de piata in comercializarea si distributia ceasurilor si bijuteriilor de inalta calitate. Cellini este partenerul principal al marcilor de bijuterii de prestigiu precum Eva Nobile,Maria Granacci, Dogma, Insieme, precum si al marcilor de ceasuri precum Cartier, Calvin Klein, Tissot, Omega, Zenith iar lista poate continua. Cellini se adreseaza clientilor de toate varstele si clasele sociale care doresc sa comande pentru ei insisi sau pentru persoanele dragi o bijuterie sau un ceas de valoare.

Pasiunea reprezentantilor acestei companii de a oferi numai produse de buna calitate este transpusa in corectitudinea cu care este tratata fiecare comanda in parte. Originalitatea produselor nu poate fi pusa la indoiala pentru ca toate comenzile sunt insotite de certificat de garantie.

In magazinul online Cellini produsele sunt de inalta calitate, cu categorii de pret variate, potrivite atat persoanelor care vor sa isi rasfete partenerul sau partenera si sa ofere un cadou deosebit cat si persoanelor care vor sa se rasfete investind in produse care se potrivesc oricarei tinute. Coanda se realizeaza direct pe site de pe orice dispozitiv conectat la internet. Este necesar ca persoanele care se inscriu sa ofere informatii privind adresa de livrare, dar si informatii de identificare. Toate produsele au descrieri detaliate si fotografii foarte bine realizate, de aceea nu le este dificil clientilor sa ia o decizie. Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi virtual este un pas ce trebuie urmat de finalizarea si confirmarea comenzii.

Achizitionarea este posibila si fara inregistrarea prealabila in cont insa clientii trebuie sa furnizeze datele de contact complete si sa aleaga metoda de livrare: fie prin ridicare din magazin sau prin curierat rapid. Livrarea produselor etse gratuita iar modalitatile de plata includ sistemul Ramburs, plata online in rate fara dobanda, ordin de plata sau plata online prin card bancar.

Este atat de simplu in societatea moderna actuala pentru ca oamenii care isi doresc sa faca o bucurie cuiva drag sa reuseasca acest lucru fara a colinda magazinele de specialitate si fara a se lasa pacaliti de unii comercianti cu intentii nu foarte curate. Magazinul online Cellini isi deschide portile virtuale tuturor clientilor, indiferent de exigentele acestora in materie de bijuterii si ceasuri.