Inca din perioada domnitorului Alexandru Ioan Cuza se gasesc originile CEC. Aceasta institutie financiara apare ca si rezultat al activitatilor initiate de prima instututie de creditare publica din Romania, si anume Casa de Depuneri si Consemnatiuni si de cea mai importanta casa de economie. Misiunea CEC Bank de la bun inceput a fost de a deveni o banca comerciala competitiva, ce ofera clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate, indeosebi IMM-urilor, celor care se ocupa cu agricultura, administrarilor publice locale, dar si altor catehorii de clienti. CEC.ro este site-ul specializat in care clientii si colaboratorii CEC Bank pot beneficia de valori precum incredere, onestitate, stabilitate, siguranta, accesibilitate, din partea unuia din cele mai importante simboluri nationale in acest domeniu. Online, clientii vor afla cursul valutar la zi, reteaua de ATM-uri si de reprezentatii CEC, vor putea sa isi calculeze ratele in urma accesarii unui imprumut, vor putea sa acceseze credite de nevoi personale, dar si ipotecare, credite de investitii sau credite pentru IMM-uri.

Pentru a aplica pentru un card de credit sau de debit, este suficient ca persoanele interesate sa acceseze site-ul, sa apese butonul aplica dupa ce au citit toate informatiile de care au nevoie si sa aleaga cum pot fi contactati de un reprezentant CEC pentru mai multe detalii in acest sens. In mediul online, prin intermediul site-ului, clientii pot sa faca transfer rapid de bani, sa completeze ordine de plata, sa faca achizitii de bunuri, servicii si lucrari in cadrul CEC Bank si sa citeasca cele mai noi communicate de presa in acest domeniu.

Modalitatile de contact pe site sunt multiple, clientii pot lua legatura atat telefonic, cat si prin fax, prin completarea unui formular sau prin intermediul e-mailului. Una din cele mai simple de folosit si intuitive platforme online ale unei institutii financiare, Cec.ro este locul unde clientii isi vor gasi linistea si cele mai bune produse si servicii potrivite pentru nevoile lor personale si profesionale, pentru a se dezvolta in plan financiar si economic, pentru a pune bazele unei afaceri, pentru a-si achizitiona un bun.