Fiecare moment al zilei contează, iar fiecare clipă trebuie prețuită și petrecută într-un mod cât mai plăcut cu putință.
Pe Ceasmania.ro, magazinul online cu o mare diversitate de ceasuri originale, oamenii pot achiziționa cele mai noi și mai moderne modele de ceasuri de damă, bărbătești, pentru copii, de la branduri de renume precum Tissot, Pepe Jeans, Guess, Xonix, Masserati sau Wesse. Site-ul este unul dintre cele mai populare magazine de ceasuri originale, cu servicii și promoții speciale, ce pune la dispoziția clienților informații detaliate despre ceasurile dorite și modele care reprezintă alegerea potrivită în funcție de personalitate și de stilul vestimentar adoptat.

Fie că optează pentru un ceas de mână casual, sport sau elegant, clienții vor găsi produse care să se potrivească în orice context și la orice ținută, magazinul CeasMania.ro având sute de ceasuri originale din materiale, categorii și stiluri diferite, la prețuri accesibile.
Livrarea ceasurilor este rapidă astfel încât clienții să se bucure de produsul dorit cât mai repede, iar garanția pentru fiecare ceas este de 2 ani (pentru protejarea ceasului cât mai mult timp, clienții pot primi și o extra garanție de 1 sau 2 ani).

Dacă produsele nu corespund cerințelor și exigențelor clienților, acestea pot fi returnate în timp de 30 de zile calendaristice. Coletul poate fi verificat la livrare iar, pentru comenzi ce depășesc 500 de lei, transportul este gratuit. Ceea ce este și mai interesant la conceptul magazinului CeasMania.ro este acela al punctelor de fidelitate pentru fiecare comandă, puncte transformate în vouchere de reducere la viitoarele achiziții. În plus, cei care nu își permit achiziționarea unui ceas cu banii cash, integral, pot face rate cu dobânda 0%.
De altfel, prin abonarea la newsletter veți primi un voucher de 5% reducere valabil la prima comandă.

Ceas Mania pune la dispoziție clienților produse de la câteva zeci la câteva sute de lei, pentru orice ocazie, de la branduri recunoscute la nivel național și internațional. Fiecare ofertă este demnă de luat în considerare atât din punct de vedere estetic, cât și al utilității. Pe site, clienții pot citi și articole interesante din lumea ceasurilor care le va ușura decizia de a face cumpărături.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ceasmania.ro