Toate produsele si colectiile vestimentare Catalin Botezatu au o poveste inspirata din zone culturale specifice sau din zone geografice exotice si distincte. Intreaga experienta a desigenrului este comprimata intr-un design original, modern si indemontabil, care are rolul de a trezi in privitori si in purtatori in acelasi timp, nostalgia calatoriilor si descperirii. Toate colectiile exprima aventuri spirituale si vestimentare deosebite pe care Catalin Botezatu le-a trait, transpundandu-le in piese absolut unice pentur barbati si femei, cu ajutorul unor motive specifice de prin si de croi, absolut fabuloase.
Cbexclusive.ro este un magazin online pe care designetul roman Catalin Botezatu isi prezinta cu detalii produsele. Pentru cei interesati de povestea care sta in spatele fiecarei piese vestimentare, a fost creata descrierea. Povestile fiecarei colectii abia asteapta sa fie citite, iar designerul isi invita toti vizitatorii si cumparatorii sa traiasca alaturi de el si alaturi de toti cei pentru care lumea este inca un mister care va trebui descoperit, toate aventurile care au dus la conturarea unor piese vestimentare unice si interesante.
Cbexclusive ofera atat haine pentru femei si barbati cat si lenjerie intima, dar si incaltaminte. Fiecare produs este realizat din materiale de cea mai buna calitate si sunt croite astfel incat sa respecte toate normele de ergonomie si de confort. Cu siguranta ca, purtand o pereche de pantofi Catalin Botezatu se vor simti confortul si eleganta specifice unor produse de cea mai buna calitate.
Un alt avantaj considerabil si surprizantor in acelasi timp este faptul ca fiecare produs din magazinul online Cbexclusive vine la pachet cu un pret atractiv dedicat oricarei persoane. Acest detaliu a fost apreciat de utilizatori inca de la deschiderea magazinului online, iar obiceiul s-a pastrat de-a lungul timpului Cbexclusive fiind un magazin al tuturor, de unde toti cumparatorii online pot sa isi cumpere cele mai calitative piese vestimentare, pe care si-a pus amprenta cu dedicare, designerul roman Catalin Botezatu. Daca va abonati la newsletter-ul magazinului veti primi 10% reducere. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 250 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cbexclusive.ro