Din ce in ce mai multi oameni prefera in ziua de astazi sa isi faca cumparaturile online. Chiar si pentru anvelope si jante, conducatorii auto apeleaza la magazinele online specializate in acest sens. unul din aceste business-uri care ajuta clientii sa ia cea mai buna decizie si sa faca cea mai buna investitie pentru masina lor este Cauciucurijante.ro. Numai aici conducatorii auto gasesc cauciucuri de vara, de iarna si all season, precum si jante de cea mai buna calitate.

Fiindca legislatia din Romania nu permite soferilor sa circule iarna fara cauciucuri adecvate, acestia trebuie sa gaseasca o solutie rapida de a le inlocui pe cele vechi. Iar de multe ori aceasta solutie vine de unde nici nu se asteapta, din mediul online.

Cum pot achizitiona conducatorii auto anvelopele si jantele online? Simplu! Isi creeaza un cont in magazinul Cauciucuri Jante, introduc detaliile necesare achizitionarii, precum dimensiunile anvelopelor si modelul masinii, gasesc ceea ce li se potriveste, adauga in cosul virtual, confirma comanda si asteapta livrarea acesteia in cateva zile lucratore.

Comanda se poate face si la punctul de lucru din Craiova, la depozitul de unde sunt trimise anvelopele si jantele catre clienti. Toate produsele beneficiaza de garantie iar clientii au posibilitatea de a le returna daca acestia constata ca nu se potrivesc masinii sau ca au defecte vizibile. In maxim 14 zile de la livrare, produsele trebuie returnate astfel incat clientii sa isi primeasca banii inapoi.

Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore pentru produsele de pe stoc si in 7 zile lucratoare la produsele indisponibile. Clientii pot efectua plata prin ordin de plata, prin card bancar, in sistem ramburs, prin trezorerie sau chiar numerar in momentul ridicarii de la sediu. Anvelopele apartin celor mai importanti producatori la nivel mondial, precum Michelin, Good Year, Debica, Dunlop iar lista poate continua.

Cu siguranta achizitionarea cauciucurilor online reprezinta cea mai simpla, sigura si eficienta metoda de a echipa autoturismul pentru perioada rece si nu numai. Soferii aflati in criza de timp precum si cei care nu stiu la cine sa apeleze pentru a-si cumpara un produs fiabil si rezistent sunt sfatuiti sa intre pe site si sa plaseze o comanda ferma.