Mașina fără cauciucuri nu poate fi folosită, devenind brusc doar o grămadă inutilă de fiare. Cauciucurile sunt printre cele mai importante elemente ale autoturismelor și, cu noua lege a schimbării acestora în funcție de anotimp, este necesar ca șoferii să le acorde mai multă importanță. Pe site-ul cauciucuridirect.ro există cauciucuri de vară, de iarnă și all season,la un raport calitate-preț corect. Aici sunt disponibile toate mărcile și dimensiunile de anvelope pentru autovehiculele ce circulă pe șoselele României și nu numai, de la autoturisme personale la limuzine de lux, de la camioane la motociclete. Comanda se plasează simplu și rapid, direct pe site, alegând modelul de anvelope ideal și punându-l într-un coș de cumpărături virtual, de unde va fi livrat direct către domiciliul clientului sau către punctul indicat de acesta.

Sunt numeroase metode de plată și nu există costuri ascunse pe acest site, iar la o comandă de minim 2 anvelope livrarea se face în mod gratuit. În plus, peste 100 de mărci de cauciucuri Michelin, Bridgeston, Continental, Nexen, Goodyear pot fi montate la cele peste 230 de stații partenere. Ofertele avantajoase și recomandările specialiștilor sunt în general trecute pe prima pagină. Pentru șoferii și posesorii de autoturisme cărora le pasă de cauciucurile pe care le pun pe mașină, pentru firmele specializate, vulcanizări, persoanele juridice, oferta magazinului Cauciucuri direct include anvelope de o diversitate fără egal la un raport calitate-preț extrem de avantajos.
De altfel, în ceea ce privește returnarea produselor, aveți la dispoziție 30 de zile.

Magazinul online reprezintă compania Delticom care are 100 de shopuri în 40 de țări, unul dintre cei mai importanți comercianți din Europa. Pentru o comandă simplă și livrare gratuită, specialiștii pot garanta pentru promptitudinea livrării, între 7 și 10 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea cauciucurilor în stocul firmei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cauciucuridirect.ro