Una din cele mai indragite si populare farmacii, farmacia inimii Catena poate fi gasita si in varianta online de catre cei care sunt interesati de oferta completa de produse, servicii precum si sfaturi si recomandari pertinente venite din partea specialistilor in domeniu. Catena.ro este site-ul web pe care oricine il poate accesa si unde isi poate chiar rezerva online un produs din gama dermato-cosmetice, de frumusete si ingrijire, un produs bio, din gama mama si copilul, o idee de cadou sau un produs naturist pe care sa il poata ridica ulterior din farmacie.

Si Catena, la fel ca alte farmacii din tara ofera pacientilor posibilitatea de a-si face un  card pe care sa il foloseasca pentru a obtine o reducere semnificativa atat la produsele pe baza de reteta cat si la produsele cumparate fara reteta. Farmacia in care personalul este foarte amabil, oferta de medicamente este foarte variata, sfaturile sunt pertinente si clare, Catena ofera clientilor fideli reduceri de pret semnificative, medicamente cu efect garantat si chiar cele mai bune optiuni pentru fertilizare.

In mediul online, site-ul web ce reprezinta farmacia a devenit mai mult o enciclopedie de remedii si terapii atat naturiste cat si alopate. In plus, aici se primesc sfaturi chiar si despre ingrijirea tenului, sfaturi despre diferite stari emotionale prin care trec uneori oamenii dar si despre analizele si investigatiile care trebuie facute in mod regulat, despre contraceptie, slabit, fertilizare, iar lista poate continua.

Catalogul este disponibil tuturor celor care doresc sa il rasfoiasca online pentru a afla ce produse sunt la reducere, ce se potriveste tipului de ten sau de piele, problemei cu care se confrunta, etc. Printre cele mai apreciate sunt produsele naturiste deoarece ceaiurile reprezinta o alternativa foarte buna la tratamentele alopate sau un adjuvant al acestora dar si produsele tehnico-medicale, de la orteze pana la aparatura medicala. Pacientii isi vor putea achizitiona un aparat de masurare a tensiunii, un aparat de aerosoli pentru copii, un aparat de masurare a glicemiei, iar lista poate contiua. Pentru utilizatorii de telefoane smart, exista chiar si o aplicatie Catena care ii ajuta sa fie la curent cu ultimele noutati.