Case-Smart.ro este un magazin online bazat pe comerțul cu articole electrice pentru locuință. Magazinul comercializează întrerupătoare cu touch, prize cu rame din sticlă, prize media, telecomenzi, senzori, huburi, etc. Este un magazin cu produse dedicate celor care vor sa iși transforme locuința prin soluții inteligente. Aceste articole vor face ca locuința ta să arate mai bine și se recomandă celor care vor produse de lux și tehnologie de generație nouă. Magazinul are în ofertă peste 500 de produse.

Magazinul iti oferă posibilitatea de ați configura singur produse prin alegerea de culoare, funcțiilor, tip, etc. Produsele comercializate au un termen de garanție de 3 ani iar comanda se poate returna în maxim 30 de zile. Produsul se poate returna indiferent de motiv. Se poate de asemenea și schimba produsul cu un alt produs. Magazinul oferă periodic reduceri, de exemplu în această săptămână poți folosi codul „SPRING” la finalul comenzii si vei beneficia de o reducere de 10%.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, puteț contacta un operator la numărul de telefon 0756.785.710 sau accesând pagina case-smart.ro/intrebari-frecvente/. Pe această pagină veți găsi întrebările cele mai frecvente. De exemplu: Întrerupatoarele se pot monta in dozele vechi. Pe site mai găsiți informații utile legate de: Instructiuni de instalare si sincronizare, Tutoriale produse Livolo, Scheme electrice, Doze recomandate, Becuri dimabile compatibile, etc.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Case-Smart.ro