Casaidea.ro este un magazin online care ofera clientilor, deopotriva persoane fizice si juridice, posibilitatea de a investi in produse si echipamente necesare pentru a amenaja sau reamenaja orice locuinta. Echipa Casa Idea incearca sa se ridice la inaltimea standardelor stabilite de clienti, sa comunice in mod deschis si productiv cu acestia si sa le asigure transportul echipamentelor in cel mai scurt timp posibil. Angajatii isi exprima multumirea atunci cand clientii sunt satisfacuti.

Din lista de produse oferite online nu lipsesc accesoriile de calatorie, adezivii si spray-urile pentru suruburi, solutiile de lipit si articolele si accesoriile pentru casa si gradina, categorie in care intra si alarmele si sistemele de supraveghere, sistemele video si audio si decoratiunile. In plus, clientii mai pot achizitiona din acest magazin online baterii bune si foarte rezistente, corpuri de iluminat pentru birou, pentru citit, sau chiar lanterne si proiectoare, precum si echipamente pentru service-uri auto. In plus, cei care isi desfasoara activitatea in diferite domenii de amenajare si reamenajare pot investi in masini pentru prelucrarea lemnului, masini si utilaje pentru constructie, dar si imbracaminte de protectie si accesorii. Nu sunt excluse din oferta nici sculele de mana, electrice sau pneumatice, de la burghie si foarfeci de mana, de la clesti si dalti pana la aparate de sudura, ciocane rotopercutoare, compresoare, fierastraie si multe altele.

Cu alte cuvinte, cu doar cateva click-uri pe site-ul Casa Idea clientii pot beneficia de cele mai bune oferte la sculele si accesiriile pentru casa si gradina, pentru care primesc transport gratuit in cazul in care valoarea comenzilor depaseste pragul de 300 de lei. Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii iar pentru acest lucru este nevoie ca potentialii clienti sa isi creeze un cont online in cadrul site-ului, cu drept de cumparare in rate fixe fara dobanda. Saptamanal, clientii pot urmari promotiile postate si isi pot cumpara produse la cel mai bun pret!

Pentru cei care nu stiu cum isi pot plati produsele comandate, au la dispozitie mai multe variante, de la varianta ramburs, pana la plata cu cardul bancar. In loc sa petreaca timp la cumparaturi in marile magazine sau in magazinele de specialitate, clientii se pot bucura de oportunitatea de a comanda online tot ceea ce le trebuie pentru amenajarea casei sau pentru a-si dezvolta afacerea.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Casaidea.ro