Cartepedia.ro este un magazin online in care se comercializeaza carti, atat noi cat si produse de anticariat. In acest magazin pasionatii de carte pot gasi inclusiv volume de colectie sau carti rare din toate domeniile, indiferent ca sunt interesati de carti stiintifice sau doar de o lectura placuta si usoara inainte de culcare. Datorita profesionalismului si seriozitatii de care echipa a dat dovada de-a lungul timpului, cartile de la Cartepedia pot fi gasite la chioscurile de ziare, in reclamele de la televizor, la metrou in automatele de cafea care dau rest, la stop cu ajutorul vanzatorilor ambulati care vand reviste ambalate in folie de plastic, in librarie alaturi de pixuri si jucarii, in anticariate printre celelalte carti prafuite, in mall undeva pe langa electronice si, desigur, online in magazinul Cartepedia.

Cartile ar trebui sa faca parte din viata tuturor pentru ca fiecare persoana sa intalneste mereu cu ele, insa niciodata in locul potrivit. Profesionistii de la Cartepedia le aduc pe toate in acelasi loc in aceasta librarie online realizata special pentru ca fiecare cumparator sa gaseasca cele mai bune carti acolo unde trebuie si nu doar din intamplare. La Cartepedia lucreaza o echipa de oameni pasionati de carti si de librari, dar in special o echipa de cititori care au pus bazele unui intreg lant de librarii extins in cele mai mari orase ale tarii.

Din pasiunea pentru carti a rezultat dorinta de a oferi cele mai bune astfel de produse pe care fiecare persoana ar trebui sa le citeasca, in prezent, cand interesul pentru carti este tot mai diminuat si acestea nu isi mai gasesc nicaieri locul. Acest site reprezinta un ghid care sa ajute cumparatorul sa descopere cat mai repede drumul spre iesire dintr-un mare labirint al optiunilor de lectura. Toti pasionatii de citit gasesc aici cartile potrivite. Pe pagina produselor veți găsi informații detaliate, dar și data aproximativă de livrare. Magazinul oferă un termen mare de retur, de 365 de zile. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 80 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cartepedia.ro