Poate cel mai cunoscut hypermarket din tara la momentul actual, Carrefour isi intampina clientii si in mediul online cu un site foarte bine pus la punct de unde acestia pot achizitiona produsele care le sunt necesare fara a se deplasa in magazin. Carrefour.ro este adresa pe care o pot accesa clientii fideli si de unde isi pot comanda produse din gama IT&C, fashon, auto moto, casa, gradina si petshop, jucarii si articole copii, cosmetice, sport si timp liber precum si cadouri, carti si papetarie. Ce mai pot gasi clientii in acest magazin online? Specialitati alimentare si tabac, flori, dar si cataloagele actualizate pentru cei care vor sa faca o plimbare pana la magazin insa nu stiu care produse sunt la reducere. Tot online, clientii pot gasi adresa exacta a magazinelor, pot aplica pentru o cariera in domeniu sau pot deveni parteneri pe platforma online.

Concret, site-ul deja cunoscut de multi clienti din intreaga lume ofera clientilor din Bucuresti si zonele limitrofe si oportunitatea de a primi cumparaturile online la domiciliu si de a se bucura de beneficiile pe care le ofera varianta digitala a magazinului. Ofertele Carrefour includ nu numai produsele din Hypermarket ci si produsele din market si express, pentru ca sunt mai multe magazine din care clientii isi pot face cumparaturile.

De la produse alimentare la haine si accesorii, de la laptopuri si telefoane la electrocasnice, detergenti si jucarii, aici clientii vor gasi tot ceea ce le este necesar pentru un trai mai bun si mai confortabil. De ce este necesara accesarea site-ului inainte de a vizita unul din magazine? Pentru ca pe site ofertele sunt prezentate in mod corect si clar, cu data inceperii si expirarii, cu numarul de produse ce pot fi achizitionate, cu marcile care fac parte din campanie, etc.

Fie ca acceseaza site-ul pentru supermarketul online sau pur si simplu pentru a fi la curent cu noutatile, fie ca intra in mediul online pentru a gasi un magazin, un catalog sau chiar un job in domeniu, clientii sunt intampinati de o platforma foarte bine realizata si pusa la punct unde ofertele sunt exprimate pe intelesul tuturor, produsele sunt insotite de o descriere clara si de o fotografie reprezentantiva.

Magazine Carrefour: Baia Mare, București, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Focșani, Galați, Drobeta, Oradea, Pitești, Ploiești, Roman, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara, etc.