Deși nu sunt obișnuite și nu se întâmplă chiar atât de des, petrecerile cu tematică vestimentară sunt foarte apreciate deopotrivă de cei mari și de cei mici. Costumele de carnaval nu trebuie să lipsească din garderoba unei familii, măcar pentru petrecerea de Halloween sau pentru diferite serbări de la școală sau de la grădiniță. Pe site-ul Carnaval24.ro sunt disponibile spre achiziționare costume de bal, costume de carnaval și accesorii pentru adulți și pentru copii. Comandarea costumelor se face destul de simplu, doar prin apăsarea unor butoane, vizionarea fotografiilor și citirea cu atenție a detaliilor, urmând adăugarea în coș și finalizarea comenzii, care va fi expediată în 24 de ore cu posibilitate de retur simplu în 14 zile. În cazul în care comanda depășește 250 de lei, clientul nici nu va mai plăti taxele de transport.

Descrierea produselor și fotografiile prezintă în detaliu atât materialele din care sunt realizate costumele, cât și alte amănunte ce ar putea interesa cumpărătorul. Mai mult decât atât, Carnaval24 oferă oricărei persoane, indiferent de vârstă și de sex, posibilitatea de a găsi un costum potrivit personalității sale cu care poate participa la un carnaval, la o petrecere sau la un bal mai neobișnuit. Pe lângă costumele de regină, menajeră, chirurg, elf, Moș Crăciun, asistentă sexy, soldat, pisică, tigru sau leopard, polițist sau prizonieră, sunt multe altele disponibile pe site. Nici accesoriile nu trebuie să lipsească din garderobă și vor întregi orice ținută. Carnaval24 oferă posibilitatea achiziționării unor accesorii precum pălării, peruci, măști, barbi, mustață, bici, baghete, gene false, pampoane, arcuri, săbii și lista poate continua.

Cu certitudine, clienții magazinului virtual se vor bucura să afle că pot comanda și cadouri și farse, precum șobolani din plastic, spray-uri urât mirositoare, sutiene cu sâni, telecomanda stropitoare, pantaloni cu fund sau sorț cu sâni, mini păpuși gonflabile, brichete cu apă sau țigări care stropesc. Pentru copii, dar și pentru adulții cu suflet de copil, costumele de carnaval, accesoriile, cadourile și farsele reprezintă cea mai bună metoda de a evada din această realitate, de a se transpune în pielea unui personaj, de a se distra și de a se simți bine fără teama că vor fi percepuți în mod eronat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Carnaval24.ro