In ziua de azi, oamenii sunt interesati din ce in ce mai mult de solutii pentru supravegherea proprietatii sau a afacerii. Magazinul online Campeio.ro ofera clientilor cele mai bune astfel de produse, camere de supraveghers si kituri profesionale complete care se instaleaza simplu si rapid si asigura securitatea si siguranta membrilor familiei, angajatilor si nu numai. Magazinul online de supraveghere video, interfonie, electronice si videointerfonie ofera clientilor cea mai variata gama de produse, cu posibilitatea deschiderii coletului la livrare, livrare rapida prin intermediul serviciilor de curierat si plata rapida prin card sau in rate.

Concret, ce pot comanda clientii din magazinul online Campeio.ro? In primul rand, clientii pot comanda camere de supraveghere de interior si exterior, glucometre si aparate de masurat colesterolul, centuri magnetice, aparate pentru karaoke, sisteme de alarma, tensiometre, multimetre, produse necesare pentru videointerfonie si detectori de cea mai buna calitate. Comanda se da simplu si rapid online, telefonic sau prin e-mail. Pe site, clientii pot alege sa comande prin utilizarea meniului din stanga paginii, meniu ce contine categoriile de produse, prin navigarea prin campul de cautare, prin pagina de promotii. Dupa ce clientul a apasat comanda, produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi unde, daca comanda este finalizata si confirmata, urmeaza sa fie livrata la domiciliul clientului.

Daca informatiile sunt completate in mod complet si corect, iar metoda de plata este aleasa, comanda trebuie sa ajunga in cateva ore lucratoare. Comanda poate fi efectuata in mod telefonic pe numarul de telefon afisat online, prin e-mail sau pe site, metodele de plata incluzand in numerar la sediul copaniei, prin ordin de plata, cu cardul, cu cardul in rate sau, cea mai des intalnita si preferata metoda de plata, in numerar la livrare, denumita in sistem ramburs. Comenzile a caror valoare depaseste 500 de lei sunt trimise in mod gratuit iar clientii se pot abona la newsletter pentru a primi toate ofertele magazinului online .

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Campeio.ro