Din ce în ce mai mulți oameni caută să se întoarcă la produsele tradiționale, vechi de secole, preparate după rețete cunoscute de străbuni, cu un gust aparte din ingrediente naturale, un gust ce amintește de copilărie. Camaramotului.ro este un magazin online de produse tradiționale alimentare, unde oameni din toate colțurile țării intră pentru a-și satisface o curiozitate, o poftă sau chiar pentru a deveni clienți fideli. Cămară moțului este un proiect independent, care prezintă produse preparate după rețete ale bunicilor și străbunicilor, transmise din generație în generație. Fructele de pădure, laptele, frutele de livadă sunt în centrul atenției, efectul benefic asupra stării de sănătate, conținutul bogat în vitamine, proteine, antioxidanți cu acțiune antiinfecțioasă și antiinflamatorie fiind doar câteva dintre avantajele acestor produse.

Concret, ce pot cumpăra clienții din Cămară Moțului? În primul rând, pot comanda online, fără a se mai deplasa la magazin, compoturi, dulcețuri tradiționale, murături, siropuri, sucuri naturale, zacuscă, toate preparate după rețetele bunicilor noștri. Sunt disponibile compoturi din fructe, precum afine, caise, căpșune, cireșe, mure, cu sau fără zahăr, dulcețuri de afine, ardei iuți, caise, căpșune, rubarbă, coacăze, cireșe și așa mai departe. De asemenea, sunt disponibile și borcane cu murături, ardei capia copți murați, castraveți murați, ardei umpluți cu varză murată, conopidă, gălbiori, ghebe și multe altele.

Toți românii ar trebui să guste, cel puțin o dată în viață, produse din Cămară Moților, atât cârnați tradiționali, dulcețuri, murături sau zacuscă, cât și vișinată, zmeurata sau palincă. Este disponibilă o gamă variată de produse lactate, de cașcaval cu piper, cu pastă de ardei, cu merișoare, cu jumări, cu mărar, urdă sau jumări. Prin intermediul site-ului CamaraMotului.ro, clienții își pot crea un cont, se pot autentifica, pot adaugă în coșul virtual produse de cea mai bună calitate, atestate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar acestea vor fi livrate prin serviciile de curierat rapid.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Camaramotului.ro