Pentru ca sanatatea este cel mai de pret lucru care a fost oferit oamenilor si de care trebuie sa aiba grija, magazinul online calivita.tuningland.ro le ofera acestora posibilitatea de a se ingriji de corpul lor si de a fi atenti la semnalele pe care le da corpul care sufera de o lipsa de vitamine sau de minerale. Concret, ce pot comanda oamenii din acest magazin online si cum pot deveni chiar parteneri de afaceri?

Calivita.tuningland ofera doritorilor produse de cea mai buna calitate pentru femei, barbati si copii, cu ingrediente organice si de buna calitate, produse pentru intreaga familie. De la produse pentru igiena intima pana la produse anti-stress, de la uleiuri volatile pana la suplimente nutritive cu minerale, de la pastile pentru eliminarea parazitilor in mod natural pana la cartilaj de rechin si vitamine pentru a suplini carentele din corp, dar si pilule naturale cu eliberare prelungita, toate acestea sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret. Comanda poate fi realizata simplu si rapid prin crearea unui cont pe site, autentificare, vizionarea catalogului online si alegerea produsului care suplineste necesitatile fiecarui organism in parte. La comenzi mai mari de 400 de lei, transportul este gratuit. La comenzi cu valori mai mici de 400 de lei, taxele sunt aplicate conform cerintelor firmei de curierat sau Postei Romane, in functe de specificatiile clientului.

Livrarea se face in cele mai bune conditii, dupa confirmarea comenzii dureaza doar cateva zile lucratoare pana ce sosesc produsele la domiciliul clientului. comanda poate fi facuta online sau prin SMS ori prin apel telefonic la numarul de telefon specificat pe site, specificand adresa completa unde clientul doreste livrarea produselor si numele si prenumele beneficiarului. Pentru a deveni membru distribuitor Calivita, clientii care au implinit deja varsta de 16 ani dar si persoanele juridice (farmacii, magazine naturiste, cluburi sportive sau spitale) pot trimite prin e-mail datele personale, o copie scanata dupa cartea de identitate sau pasaport si trebuie sa comande produse Calivita in valoare de minim 90 de lei, obtinand beneficii majore dupa inscrierea in sistem.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Calivita.tuningland.ro